Először nyert Szombathelyen a St. Mihály

Idegenbeli siker a lányoktól.

Egy 18 éves debütáló kapussal, Aradi Jázminnal a soraiban lépett pályára a KÉSZ-St. Mihály Szeged a szombathelyi találkozón.

Főképp a mezőnyjátékról szólt az első félóra, amelynek végén Sovány emelése nem sokkal ment kapu fölé. A félidő vége a szegedieké volt, majd a 35. percben góllá is érett a fölény, Trbojevics jó 40 méterről, pazar mozdulattal ívelt a Haladás kapusa fölött a kapuba, 0-1.

A szünet után gyorsan megduplázta előnyét a St. Mihály, amikor Sovány Dorina a kapus mellett is elvitte a labdát, és az üres kapuba lőtte a ziccert. Szinte a középkezdésből egy átlövéssel azonban szépítettek a hazaiak – de nem sokáig, mert Nagy Lilla passzából Trbojevics volt ismét eredményes, 1–3.

Egy büntetővel újra egyre zárkózott a Haladás, de a hátralévő időszakban remekül zárt hátul a St. Mihály, amely így története során először tudott nyerni a Haladás vendégeként!

Haladás Viktória–KÉSZ-St. Mihály Szeged 2–3 (0-1)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 120 néző, Vezette: Kulcsár Katalin (Fontányi, Turi).
Haladás Viktória: Dobó-Nagy – Csáki, Balogh, Kránicz (Németh M., a szünetben.), Pintér – Csizmadia (Hécz, 89.), Urbán, Kovács V., Feketevízi (Csejtei, 62.) – Vladulescu, Szil (Kis, 73.). Edző: Markó Edina.
KÉSZ-St. Mihály Szeged: Aradi – Marjanovic, Futaki, Koszó, Nagy L. (Németh Zs., 85.) – Sajti, Sovány (Ónodi, 90.), Malesevic, Balázs – Knezevic, Trbojevic. Edző: Vajda Fangyó.
Gól: Csizmadia (48.), Vladulescu (74., 11-esből), ill. Trbojevics (35., 71.), Sovány (48.).