Megye I tabella megtekintése

Ezúttal is csonka lesz a megyeegy fordulója

A tavaszi második fordulóban sem rendezik meg minden meccset – amelyeket igen, ahhoz a folytatásban olvasható a csfoci.hu esélylatolgatása.

Március 3., szombat 14.30 Zsombó – UTC (az ősszel: UTC-Zsombó 3-1)

Több alapembere nélkül szenvedett sima vereséget a Zsombó a nyitófordulóban, viszont most egy olyan meccs jön az abszolút újonc számára, amely a mellett, hogy igen fontos is, nyerhetőbb is, mint a Bordány elleni csörte volt. Az UTC ugyanakkor meccs nélkül érkezik Zsombóra, hiszen a nyitókörben nem tudta lejátszani a meccsét az FK Szegeddel, a Kertész utcaiak pedig vendégként is mindössze négy pontot szereztek eddig, és ha kikapnának Zsombón, kellemetlen helyzetbe is kerülhetnének.

Március 3., szombat 14.30 Szentes – Bordány (az ősszel: Bordány – Szentes 4-0)

Mindkét együttes győzelemmel hangolt az egymás elleni mérkőzésre, a Bordány sikeréről már szóltunk, a Szentes pedig egy kiélezett meccset tudott megnyerni Szőregen. A Kurca-partiak a múlt heti három ponttal megteremtették az esélyt arra, hogy felzárkózzanak a mezőny első felében lévő csapatokhoz, ehhez azonban bravúrra is szükség lesz, viszont az ősz vége óta újra magára találó homokhátiak vendégeként ez nem ígérkezik könnyű feladatnak.

Március 3., szombat 14.30 Algyő – Szőreg (az ősszel: Szőreg – Algyő 1-2)

Augusztus végén igen nehezen gyűjtötte be a három pontot az Algyő Szőregen – Takács Zoltán együttese most is esélyesként lép pályára, még akkor is, ha „munkából érkezik”, hiszen a múlt héten nem tudott pályára lépni Ásotthalmon. A Szőregtől meglepetés lenne a pontszerzés a szombati műfüves meccsen, még akkor is, ha az Algyő meg nem szerzett pontjainak java részét hazai pályán lejátszott meccsen szórta el.

Március 3., szombat 14.30 Tiszasziget – Deszk (Kiskundorozsma, műfű – az ősszel: Deszk-Tiszasziget 2-5)

A két fél abban egyezett meg, hogy a dorozsmai műfüves pályán játszák le a meccset, így a Tiszasziget gyorsan visszatér Dorozsmára, hiszen a múlt héten a éppen a Kiskundorozsmát verte 4-0-ra ezen a pályán. Most Bernát Péter együttese lesz a pályaválasztó, és pontvesztése meglepetés kategóriába tartozna – még ha a Deszk alaposan be is erősített a télen, aligha ezen a meccs az, amit meg kell fognia a Deszknek. Persze, a sereghajtónak minden pontra szüksége van, így a Sziget nem számíthat könnyed 90 percre!

Március 3., szombat 14.30 Csongrád – Kiskundorozsma (az ősszel: Kiskundorozsma – Csongrád 0-4)

Félig üres, vagy félig tele a pohár Csongrádon? Lehet így is és úgy is nézni, de az utolsó pillanatokban bukott két pontot az őszi bajnok a SZVSE elleni rangadón – igaz, ezzel a döntetlennel megmaradt a két csapat közötti hatpontos különbség. A Dorozsma nem tudta megnehezíteni a Tiszasziget dolgát, most pedig egy újabb élcsapat ellen kellene helyt állnia – ez viszont a Csongrád számára már az a meccs, ahol a döntetlen egyértelműen csalódást jelentene!

Március 4., vasárnap 14.30 Sándorfalva – Ásotthalom (az ősszel: Ásotthalom – Sándorfalva 3-2)

Mindkét gárdának ez lesz a debütálás, miután a homokhátiak meccse elmaradt, a Sándorfalva pedig szabadnappal „kezdett” – most nincs akadálya annak, hogy legyen játék vasárnap, köszönhetően a sándorfalvi műfüves pályának, feltéve, ha nem alakul úgy az időjárás addig, ami mindenképp a meccs ellen szólna. Az Ásotthalomnak nagy szüksége lenne a győzelemre, hiszen így vesztett pontok tekintetében átmenetileg megelőzhetné a Csongrádot, azonban a hazaiak a rossz rajt után valamelyest kiegyenesedtek.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7