NB II tabella megtekintése

Felzárkózhat ellenfeléhez a Szeged-Grosics

Ha újra nyerni tudna, akkor megfelezné a Barcikával szembeni hátrányát a Szeged 2011-Grosics Akadémia.

Fellélegezhetett egy rövid időre a Szeged 2011-Grosics Akadémia, hiszen miután a múlt héten legyőzte a Soroksárt, még ha csak jobb gólkülönbségének köszönhetően is, de elléppett a kieső helyekről. Persze, roppant nagy a tülekedés a hátsó régióban, így aligha lehet lefutottnak nevezni a küzdelmet, ami a kiesés elkerüléséért zajlik, viszont ebben a különcsatában most roppant nagyot léphetne előre a gárda, ha nyerni tudna Tiszaújvárosban, a Kazincbarcika ideiglenes otthonában. A szárnyalóan kezdő újonc lendülete megtorpanni látszik, ugyanakkor az ősszel megszerzett pontmennyiség már arra predesztinálja a gárdát, hogy ne kelljen izgulnia a tavasz hátralévő részében – persze, ha vasárnap végrehajtaná azt a tettet a Szeged-Grosics, ami még ebben a szezonban nem sikerült, nevezetesen egymás után két mérkőzést nyerni, akkor már Barcikán is másképp alakulhat a folytatás. Ami lényegesebb, hogy szegedi szempontból is egészen mást hozhatnak a hátralévő fordulók, hiszen mindössze három pont lenne a távolság a jelenleg a 12. helyen álló Kazincbarcikához képest – ehhez azonban szükség lesz a jó játékra.

Mint azt Goran Kopunovics a delmagyar.hu-nak elmondta, Szabó Péter és Borisz Zsivanovics sem edzett a társakkal a héten, a Soroksár ellen egyaránt betaláló két játékost azonban pótolni tudják a gárdánál. – – Ha nyersz, mindig könnyebb a heted, mert jó a hangulat, és az elmúlt két meccsen elért négy pont is bizonyítja, jó, amit csinálunk. Elmondtam a fiúknak, ha mindenki figyel, és mindenki fegyelmezett, akkor így is tudunk védekezni, és nem kapunk gólt – mondta a Szeged-Grosics edzője.

Ami a hazaiakat illeti, a Barcika négy meccs óta nyeretlen, tavasszal pedig csak az első meccsüket, a Szolnok elleni hazai találkozót nyerték meg: legutóbb ugyan kétszer is vezettek a Gyirmót ellen, de végül pont nélkül maradtak. Az őszi meccset Heil Valter hajrában szerzett góljával megnyerték a gyulai Grosics Akadémián – most viszont eltiltás miatt nem számíthatnak majd a Kispesttől megszerzett fiatal Palmes Raul-Ioanra.

A találkozóról élő, szöveges tudósítással jelentkezik a csfoci.hu!

Fotó forrása: szeged2011.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB II

#Csapat nevePont
1.DVSC80
2.VASAS FC79
3.GYIRMÓT FC GYŐR78
4.PMFC64
5.FC AJKA62
6.BUDAÖRS59
7.SZOLNOKI MÁV FC57
8.SOROKSÁR SC57
9.SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA56
10.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC55
11.SZOMBATHELYI HALADÁS54
12.WKW ETO FC GYŐR46
13.BFC SIÓFOK45
14.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE44
15.DOROGI FC44
16.SZENTLŐRINC42
17.AQVITAL FC CSÁKVÁR38
18.KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC33
19.KOLORCITY KAZINCBARCIKA33
20.DEAC23