Megye I tabella megtekintése

Fényesebb is lehet a szigeti érem

Fontos győzelmet aratott a Tiszasziget szombaton, ennek köszönhetően (is) minden esélye megvan arra, hogy megismételje a tavalyi szereplést.

Nagí csatában verte az Ásotthalmot szombaton a Tiszasziget: a szegedi Felső Tisza-parti stadionban lejátszott mérkőzésen akár hamarabb is lezárhatta volna a meccset Bernát Péter együttese, ám a második félidő közepén mégis új meccs kezdődött, miután Szabadi Norbert bebólintott egy szabadrúgást Weszelovszky Gábor kapujába. A hajrában azonban ismét a Tiszasziget, pontosabban annak játékos-edzője villant, és az értékesített büntetővel az együttes megszerezte tizenkettedik sikerét a bajnokságban – ez a legtöbb győzelem a ligában.

– Tipikus 6 pontos meccs volt. Nehéz időjárási körülmények között tudtunk nagyon fontos győzelmet aratni a már mumusunknak mondható Ásotthalom ellen – mondta a csfoci.hu-nak Réczi Valentin, a Tiszasziget játékosa.

A Tiszasziget tavaly történelmi bronzérmet szerzett, hiszen korábban soha sem végzett még dobogón a megyeegyben a település csapata – idén pedig ha nincs a négypontos levonás, akkor a listavezető Csongrád mögött csupán egy ponttal lemaradva állna a második helyen a gárda, amelynek ezzel együtt is megvan az esélye a dobogós helyek valamelyikének elérésére. – Bernát-mester munkája kezd összeállni, a csapategységnek és a tisztes felkészülésnek köszönhetően a tavalyi érem még fényesebb is lehet idén, a négy pont levonás ellenére. Ameddig ilyen nevek tudnak a padról beszállni, mindenre megvan az esélyünk, összességében biztatóak a jelek a tavaszi idényre – fejtette ki a középpályás.

A Tiszaszigetre a következő fordulóban egy szőregi kirándulás vár, majd március utolsó napján a Bordányt fogadja saját pályáján.

Fotó forrása: Gémes Sándor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7