NB III tabella megtekintése

Fordított és nyert a Makó

Így egyre közelebb a bennmaradó hely számukra.

Fontos meccs várt a Makóra, hiszen azt a Rákosmente KSK-t fogadta az együttes, amely hét pontra állt tőle a fordulót megelőzően, így a különbség tetemesre nőhetett, vagy kicsire csökkenhetett a szombati meccs után.

Szűk negyed óra elteltével egy pontrúgásból szerzett vezetést az RKSK, ráadásul rendre igen nagy területet adott ellenfelének a Makó, egyúttal a kapu előtt sem volt igazán éles a hazai gárda, így hiába volt több helyzete is Méhes Tibor fiainak, védekezésbeli hibái miatt is hátrányban voltak 45 percet követően.

A szünet után feljavult a Makó védekezése, agresszívabbá is vált a Maros-parti együttes, majd tíz perc elteltével Széll Kristóf bepasszát Molnár János kapásból vágta a hosszú sarokba. Hét perccel később Tóth Timotheusz átadásával lódult meg Babolek Zoltán, aki a védőjét is lerázta magáról, majd a kapust is becsapva lőtt a jobb alsó sarokba, ezzel megfordította a meccset. Azonban nem sokkal a gól után Tóth Imre megkapta a második sárga lapját, így tíz emberre fogyatkozott a Makó, amely innentől arra törekedett, hogy megőrizze előnyét – ez sikerült is Bánóczki Dánieléknek, így tavaszi harmadik sikerüket aratták. A Makóra jövő szombaton a Dunaújváros vár.

NB III Közép csoport, 23. forduló

Makói FC – Rákosmente KSK 2-1 (0-1)
Makó, vezette: Tamási Patrik (Nyerges Zsolt, Zsákai Milán).
Makó: Füstös – Sirokmán, Tóth I., Lipták, Juhász Gy., Molnár J., Bánóczki (Tóth T., 61′), Széll (Mezei, 77′), Kasuba, Gémes (Varga R., 54′), Babolek. Edző: Méhes Tibor.
RKSK: Ordasi – Simita, Nyúl, Kerék (Forgács B., 61′), Maka, Dóczi, Bujbáczi (Tóth P. – a szünetben), Kovács K. (Sárossy, 55′), Vattai, Czerman, Pendl. Edző: Helm András.

Méhes Tibor: – Nem túl jó játékkal nyertünk, nem azt játszották a fiúk, amit megbeszéltünk. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy szép, jó és eredményes játékot is várjunk, mindegy, hogy hogyan, de nyertünk. Ezen persze szeretnénk változtatni, de minden nem megy egyszerre. Nagy dolog, hogy ilyen mérsékelt teljesítménnyel is nyertünk.

Fotó forrása: makoifoci.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14