NB III tabella megtekintése

Megvan az első szegedi pont, nyert a HFC

Idegenben nyert a HFC.

Radics Márton és Magyar Zsolt is bekerült a Szeged-Csanád GA II. kezdőjébe a szerdai bajnokin. Az első negyed óra végén Nagy Dániel tornáztatta meg egy kísérlettel Bozsót, majd nem sokkal később Magyar labdájával kilépve is kaput talált a szegediek játékosa. A félidő felénél egy balról középre fejelt labda után Rácz Milán fejese szállt el a szegedi kapu fölött. Fél óra játék után előnybe került a Szeged: egy bal oldali beadást követően Magyar első lövését még kivédte Bozsó, a kipattanót viszont már a kapuba lőtte a szegedi játékos – a szezonban először került előnybe a Szeged II. Nem sokkal később egy kontra végén jött a lapos beadás, amit Kovács Dominik lőtt el, de ezt Szalontai fogta.

A térfélcserét követően egy igencsak könnyen befújt szabadrúgás után egyenlített a Monor, a kapuval szemben járó pontrúgást Farkas tekerte a jobb sarokba, 1-1. A folytatásban mindkét csapat sokat kockáztatott, a lüktető játék viszont csak helyzeteket hozott, gólt nem – mindezzel együtt is megszerezte első pontját az NB III.-ban a Szeged-Csanád GA II.

A Hódmezővásárhelyi FC kispadján ott volt a friss igazolás, az MTK Budapesttől érkezett Dóra Donát – a félidő felénél pedig góllá is érett az addigi vásárhelyi fölény. A térfélcserét követően jött a fordulat, a Szolnoknak sikerült egyenlítenie egy távoli bombával, de ez sem törte meg a HFC-t, amely a hajrában szerzett gólokkal elhozta a három pontot – előbb egy szabadrúgást követő kavarodásnál Hunya eszmélt leghamarabb, és lőtt a hazaiak kapujába, majd egy védelmi meg nem értést használt ki Borbás, aki eldöntötte a meccset, így egy igen küzdelmes mérkőzést sikerült megnyernie a vásárhelyieknek.

NB III., Dél-keleti csoport, 5. forduló

17.30

Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Monor 1–1 (1-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Nagy Attila László (Molnár, Bán).
Szeged-Csanád GA II.: Szalontai – Magyar, Radics, Lestyán, Szabad, Fábiánkovits, Nagy S., Bakó (Maronyai, 65.)., Kovács G., Nagy D. (Csorba, 56.), Gyuga. Edző: Andorka Péter.
Monor: Monor: Bozsó – Majzik, Agóts (Horváth L., a szünetben), Kovács D. (Knolmár, 73.), Farkas Á., Rácz M., Szin (Urbán, 90.), Hulicsár, Juhász Zs., Puskás, Erdélyi. Edző: Halgas István.
Gól: Magyar (34.), ill. Farkas Á. (54.).

Szolnoki MÁV FC–Hódmezővásárhelyi FC 1–3 (0-1)
Szolnok, vezette: Szilágyi Sándor (Kovács, Szabó).
Szolnok: Csáki – Tisza, Kardos, Barna V., Iván M. – Pelles, Szabó R., Lengyel B., Dudok (Dósa, 81.), Pinto – Kópis. Vezetőedző: Horváth Csaba.
HFC: Deczki – Guth, Zana, Hunya, Zámbori – Juhász J. – Borbás M. (Buzás R., 90+2.), Tóth D. (Dobronoky, 90.), Sipos G. (Ondrejó, 67.), Gréczi (Rabecz, 67.) – Vladul (Hegedűs M., 67.). Vezetőedző: Antal Krisztián.
Gól: Pinto (49.), ill. Gréczi (20.), Hunya (71.), Borbás (86.).

(fotó: Gémes Sándor)

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
7.ESMTK57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.SZEKSZÁRDI UFC47
14.DUNAÚJVÁROS47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14