Megye II tabella megtekintése

Hosszabb távon gondolkoznak Üllésen

De rövidtávon a helyzetek kihasználásán kell javítaniuk.

Csupán a tizenkettedik helyen töltheti a téli szünetet az Üllési ISE a megyekettőben: ennek pedig főképp a hat döntetlen az oka, hiszen ha csak kettőt megnyer ezekből a meccsekből az Üllés, akkor az első tízbe is befért volna.

– Közhely, de a helyzetek kihasználásán kell javítanunk. Rendre rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt, az alapjátékunkkal nem volt gond, de remélhetőleg a kapufáról kipattanó labdák tavasszal már befele pattannak majd. A keretünk nem változik a télen, legalább a nyolcadik helyre szeretnénk feljönni az idény végére. – fogalmazott a delmagyar.hu-nak Papp Zoltán, az Üllési ISE edzője.

Papp Zoltán megjegyezte, a keret tagjainak 80%-a üllési kötődésű, ráadásul fiatal csapatuk van, hiszen 25 év az átlagéletkor – ennek tükrébben egy olyan csapat gerincét szertnék lerakni, amelyben csak néha kell egy-egy korrigálást végrehajtani. A körülményekre is igyekeznek figyelni Üllésen, ezért a pályarekonstrukció mellett új buszt is vásároltak. – Nem gondolkozunk osztályváltásban, de persze kiesésben sem, ez a település egyelőre ezt a megyei II. osztályt bírja el. Rutinosabbak is lehetünk a tavasz folyamán. Büszkék vagyunk arra, hogy az utánpótlásunkban csak üllésiek kapnak szerepet. Hetven-nyolcvan százalékos edzéslátogatottsággal dolgozhatunk, a célunk az, hogy ne kelljen minden félévben új csapatot építeni.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0