Ismét magabiztosan nyert a HFC

A Tiszaszigetnek hatot lőtt Szűcs Róbert együttese.

Újabb megyei I. osztályú csapattal találkozott a Hódmezővásárhelyi FC, ezúttal a megyeegy tavalyi bronzérmese, a Tiszasziget érkezett Vásárhelyre.

Támadásban ezúttal is jól játszott a HFC, amely a Bordány és a Csongrád után a Tiszaszigetet is magabiztosan győzte le – ezúttal hat gólt szerezve.

Január 24-én a Tiszasziget ellen folytatta a gyakorlást a Hódmezővásárhelyi FC NB III-ra készülő felnőtt csapata. Szűcs Róbert csapatában ez alkalommal is akadtak próbázók. Verebélyi Konrád (Makó FC) a kapuban kezdett, de ez alkalommal is a pályán volt a székkutasi Szabó Imre valamint Benke Bálint is. A fordulás után pedig az ifi csapatból Gyüre Levente is bizonyíthatott. – írja a hfc1912.hu.

Az együttes a felkészülés csúcsán tart, kedden a futás és a kilométerek kapták a főszerepet az edzésprogramban, így talán az első percekben emiatt tűnhetett kicsit lassabbnak a vásárhelyiek játéka. Alig negyedórával a kezdést követően sikerült is meglódulnia a jobb szélen a Tiszaszigetnek, a beadást követően pedig pont vendégjátékos elé került a labda, Verebélyi tehetetlen volt, hátrányba került a HFC.

A folytatásban azonban magára talált a HFC, és Varga Bence triplája után sort is cserélhetett Szűcs Róbert. a HFC beszorította ellenfelét, egy Bartyik-testvérek közötti összjáték után Norbert talált be, majd Szabó Márk lőtte ki jobbról a hosszú alsót, végül pedig Szabó Dávid játszott össze Gyüre Leventével, előbbi volt a befejező.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC – Tiszasziget SE 6-1
Vásárhelyi gól: Varga B. (3), Bartyik N., Szabó D., Szabó M.

Fotó forrása: Hódmezővásárhelyi FC / Facebook