Két vereséggel kezdett a Szeged 2011 U19

A Makóval és a Békéscsabával szemben sem tudott pontot szerezni a Szeged 2011 U19-es együttese.

Pozitív mérleggel várhatta a tavaszi szezont az U19-es csapat, Patrascu János gárdája azonban nem tudta gyarapítani pontjai számát idei első két mérkőzésén. A fiúk ugyan vezettek a Makó ellen, de a hajrában kapott góllal végül pont nélkül zártak, míg a Békéscsaba ellen a korai kétgólos hátrányt csak szépíteni tudták, így a csabaiakkal szemben sem sikerült a pontszerzés.

A tabella hatodik helyén álló együttes legközelebb vasárnap 12 órától a SZVSE-pályán találkozik a DAFC Szeged együttesével. – írja a klub honlapja.

U19-es III. osztály, Dél-keleti csoport, 19. forduló

Szeged 2011 – Maros-menti UFC 1-2 (1-1)
Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Brezovai Zoltán (Szeles Ádám, Kócsó Tibor Zsolt).
Szeged: Szabó D. – András, Sziveri, Varga Á., Kovács P., Kiss M., Kelemen, Angeli, Vincze V., Tóth Á. (Gégény, 66′), Mészáros T. (Szabó R., 66′). Edző: Patrascu János.
Gól: Kelemen V. ill. Kardos Á., Frank B.

U19-es III. osztály, Dél-keleti csoport, 13. forduló

Szeged 2011 – Békéscsaba UFC 1-3 (1-2)
Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Szalai Szabolcs István (Kovács Attila, Bereczki Bence).
Szeged: Szabó D. (Piegel, 86′) – Szabó R., András B., Sziveri, Kovács P., Kiss M., Kelemen, Jójárt, Angeli, Tóth Á. (Doroiman, 75′), Mészáros T. Edző: Patrascu János.
Gól: András B. ill. Sebestyén M., Péter P., Ökrös D.

Patrascu János: – A Makó ellen egy jó színvonalú mérkőzésen a kihagyott helyzetek miatt nem szereztük meg a győzelmet, a Békéscsaba ellen pedig védekezésben nagy egyéni hibákat követtünk el.