Kevésen múlt a megyei légiós kupadöntője

Csak az idegenbeli gól miatt nem játszhatnak a fináléban.

Az első mérkőzésen 2-1-re nyert a Korona Kielce az Arka Gdynia ellen a lengyel kupa elődöntőjében, így minimális előnnyel várhatta a visszavágót, ahol mindössze öt percre állt attól, hogy továbbjusson – Kecskés Ákos együttese ugyanis tartotta a 0-0-t a 85. percig, ám ekkor Marcus Vinícius betalált, és továbblőtte a Kielce ellenfelét a döntőbe. A Tisza Volán nevelése végig a pályán volt az elődöntő visszavágóján, csapata azonban így hiába ejtette ki korábban a Legia Varsót, nem játszhat döntőt a kupában.

A 22 éves védő Instagramján azt írta a meccs után: rossz érzés, hogy nem tudták megőrizni előnyüket a visszavágón, és így nem jutottak be a döntőbe, de most már 100%-ban a bajnokságra koncentrálnak.

 

 

Kecskés Ákos (@kecskeskos_4) által megosztott bejegyzés, Ápr 19., 2018, időpont: 12:47 (PDT időzóna szerint)

A bajnokságban sem tudott eredményes lenni a Kielce a legutóbbi játéknapon, odahaza szenvedett 3-0-s vereséget a tabella második helyén álló Jagelloniától: Kecskés Ákos ezen a meccsen is végig játszott, a 87. percben sárga lapot kapott. A Kielce ezzel öt fordulóval a vége előtt a hatodik helyen áll a lengyel bajnokság felsőházi rájátszásában.