Megye II tabella megtekintése

Ki nyeri a különcsatát?

A megyei II. osztály aranyérme minden bizonnyal gazdára talált – viszont a második és harmadik helyért nagy tülekedés lehet a tavasszal.

Meglepő lenne, ha nem a Makó II. nyerné meg a Csongrád megyei II. osztály küzdelmeit: a hagymavárosi második csapat tizenegy ponttal vezet a telet a második helyen töltő Röszke előtt, és 15 bajnokijából mindössze egyszer nem nyert: Kiszomboron kapott ki 2-0-ra, de összteljesítményére így is aligha lehet panasz.

Ennél kiélezettebb csata folyhat ugyanakkor a második-harmadik helyért: a Röszke négy ponttal áll a Kiszombor előtt a második helyen, a még dobogós zomboriak mögött azonban csak öt pontra áll a nyolcadik Balástya, azaz összesen hét csapat pályázhat még reálisan a dobogós helyek valamelyikére – de láttunk már nagyobb feltámadást is annál, mint hogy az Apátfalva vagy a Tömörkény ledolgozná 8-9 pontos hátrányát, bár kétségtelen, hogy ehhez már egy igazán bravúros tavasz kellene.

Legújabb szavazásunk erről szól: bár nem könnyű, de arra kérjük olvasóinkat, tippeljék meg, ki futhat be másodikként a megyekettőben. Az érintett felek szinte minden fordulóban egymás ellen is szerezhetnek értékes pontokat, így például a tavaszi nyitófordulóban Röszke-SZVSE II. és Székkutas-Makó II. meccseket rendeznek – egy biztos, roppant izgalmas tavasz előtt állunk! Az Önök voksaira január 22-e, hétfőig számítunk!

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0