NB II tabella megtekintése

Kiesés ellen küzdő ellenfelet fogad a Szeged-Csanád GA

A Tiszakécske érkezik Húsvét vasárnap Szegedre.

A Húsvét alatt is rendeznek fordulót az NB II.-ben: a 26. fordulóban vasárnap 17 órától a Tiszakécske lesz a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellenfele a Szent Gellért Fórumban.

A Tisza-partiak ellenfele a tabella utolsó előtti helyén áll, és legutóbb október elején tudott meccset nyerni. A héten az edzőváltás mellett döntöttek a klubnál, Kis Károly helyét Balogh Pál vette át a csapat élén. A csapat hátránya nyolc pont a bent maradást érő helyekhez képest, éppen ezért a kécskeiek az életükért küzdhetnek a vasárnapi mérkőzésen is.

A Szeged-Csanád GA döntetlent játszott a válogatott szünet előtt az éllovas Nyíregyháza vendégeként, de hátránya csak három pont a feljutást jelentő második helyhez képest – ahhoz, hogy legyen esélye előzni, az ilyen mérkőzéseket be kell húznia.

A válogatott szünet alatt igyekeztünk pszichológiailag felfrissíteni a csapatot a tavaszi szezon második felére. Nagyon nehéz két hónap elé nézünk, ezzel együtt hiszem, hogy elérhetjük a célunkat! A Tiszakécske is az élet-halál harcot vív. Komoly csapat, amely minőségi, jó játékosokból áll. A siker érdekében szüntelen koncentrációval, kompaktan és agresszívan kell futballoznunk. A játék minden aspektusában maximumra kell törekednünk. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a győzni akarás milyen jelentőséggel bír. A belülről fakadó motiváció elengedhetetlen a győzelemhez. Számítunk szurkolóink támogatására, szeretnénk kiszolgálni őket – nyilatkozta a klub honlapján Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője.

A klub tojáskereső játékkal várja a meccsre kilátogatókat: a főlelátó székei alatt kék,fekete és zöld tojásokat rejtett el a húsvéti nyuszi, amelyek nyereményeket is rejtenek: egy családi belépőt a Szeged-Csanád GA bármely tavaszi hazai mérkőzésére, egy családi belépőt a Dóm látogatóközpontba, vagy pedig egy családi belépőt a Móra Ferenc Múzeumban.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB II

#Csapat nevePont
1.DVSC80
2.VASAS FC79
3.GYIRMÓT FC GYŐR78
4.PMFC64
5.FC AJKA62
6.BUDAÖRS59
7.SZOLNOKI MÁV FC57
8.SOROKSÁR SC57
9.SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA56
10.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC55
11.SZOMBATHELYI HALADÁS54
12.WKW ETO FC GYŐR46
13.BFC SIÓFOK45
14.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE44
15.DOROGI FC44
16.SZENTLŐRINC42
17.AQVITAL FC CSÁKVÁR38
18.KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC33
19.KOLORCITY KAZINCBARCIKA33
20.DEAC23