Megye II tabella megtekintése

Kimászott a gödörből a Balástya

Volt egy öt meccsből álló pont nélküli szériájuk, de sikerült felállniuk a szituációból.

Edzőváltással „indult az év” Balástyán, hiszen a második fordulóban Antal Róbert lemondott a Balástya vezetőedzői posztjáról, őt Nyerges Dániel követte a kispadon. Több mint egy hónapig azonban vele sem szerzett pontot a csapat, azonban az utolsó öt bajnokiját végül egészen jól hozta le a csapat, hiszen négy győzelmet is aratott a gárda.

– Az elején nem sikerült összehangolódnia a vezetőedzőnek és a csapatnak, ezért volt a váltás. Házon belül oldottuk meg az edzőkérdést, számunkra mindig fontos volt, hogy nem csupán jó futballistát vagy edzőt szeretnénk az egyesületnél tudni, hanem jó embert is. – fogalmazott a delmagyar.hu-nak Fodor Tamás, a KSE Balástya elnöke. Megjegyezte, az Apátfalva ellen kiállított kapusuk, Pricic Alen elvesztése okozta a legnagyobb gondot, ám ahogy visszatért a hálóőr, megjöttek az eredmények is. – Nem mondanám azt sem reálisnak, hogy öt meccset elveszítettünk, ahogyan azt sem, hogy ötből négyet megnyertünk, inkább azt, hogy ötből négyszer nem kaptunk volna ki.

– Az látszik, hogy fogékonyak a játékosok a Nyerges Dániel által képviselt koncepcióra és munkára. Tizenhárom-tizennégy futballista van ott az edzéseinken rendszeresen, ők mindannyian az első keret tagjai. – emelte ki Fodor Tamás.Mint azt a klubelnök megjegyezte, ez az év jóval inkább a helyes út és a csapat magjának megtalálásáról szólhat számukra, bár ez a keret meglátása szerint mindenképpen többre képes annál, mint amit az ősszel mutatott. – Az első hat hely valamelyike már nagyon szép eredmény lenne a részünkről, de nincs kimondottan kitűzött célunk. Voltak szerencsés és kevésbé szerencsés időszakaink, de az biztos, hogy ennél többre vagyunk képesek. – fogalmazott Fodor Tamás.

Fotó forrása: Maróti János / szegedma.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0