Kiütötte a HFC a Bordányt

Mindkét félidőben ötöt lőtt a Hódmezővásárhely a Bordánynak.

Az első és a második félidőben is ötször volt eredményes a Hódmezővásárhelyi FC a Bordány SK elleni szerdai edzőmérkőzésen – persze hozzá kell tenni, hogy a homokhátiak mindössze egy keddi edzéssel hangoltak a magasabb osztálybeli csapattal vívott találkozóra. 

A HFC-ben ezúttal is több próbázó, így Szekér Dávid, a szentlőrinci Füredi Szabolcs és Benke Bálint is lehetőséget kapott, akárcsak a Székkutas játékosa, Szabó Imre – utóbbi két góllal próbálta meggyőzni a szakmai stábot, mellette Varga Bence is duplázni tudott.

– A Bordány nem rég kezdte a felkészülést, mi pedig már 15-20 edzésen túl vagyunk, ami azért látszott a mérkőzésen. Mi most a támadást gyakoroltuk, így alakítottuk az edzőmérkőzéseket is, az elején támadások, a közepén védekezés, az utolsó harmadában pedig ismét a támadás kerül az előtérbe. Kicsit fáradtan mozogtunk, hiszen benne van a munka a fiúk lábában, de tetszett a meccs. Csapat szinten nagyon fegyelmezettek voltunk, a játékosok betartottak mindent, az újak jól muzsikáltak, meg voltam elégedve. A második félidőben pedig a fiatal csapatot küldtem fel és velük is meg voltam elégedve. – mondta a HFC honlapjának Szűcs Róbert, a vásárhelyiek vezetőedzője.

Felkészülési mérkőzésen:

Hódmezővásárhelyi FC – Foliaplast-Bordány SK 10-0 (5-0)
Hódmezővásárhely, vezette: Csöngető Endre (Lászlai Róbert, Szűcs István Dávid).
Gól: Varga (2), Faggyas, Szekér, Szilágyi, Bartyik R., Szabó I. (2), Szabó D., Bürgés.