NB III tabella megtekintése

Legyőzte a Perjámost a Makó

Élvonalbeli múlttal rendelkező védőt szerződtetett a Maros-parti együttes.

A román negyedosztályú Perjámos elleni mérkőzéssel folytatódott a Makói FC felkészülése, amelyben egy új játékos kapott szerepet az eddigiekhez képest: a 30 éves hátvéd, Juhász György a hagymavárosiaknál folytatja, a futballista az NB II-es Mosonmagyaróvártól érkezik, de a pályafutása során már Makón is megfordult játékos korábban játszott az élvonalban is a Békéscsaba színeiben.

Hamar megszerezte a vezetést a Makó, miután egy szögletet követően Babolek Zoltán bólintott a vendégek kapujába, majd a Perjámos egyenlítését követően mégis a hazaiknál volt az előny a szünetben, miután Molnár János mintegy 18 méterről leadott lövésével újból megszerezte a vezetést a Makó.

A fordulás után is maradt az első félidőre jellemző magas iram, ebben pedig a románok ekkor jobban teljesítettek, és több nagy ziccert is kialakítottak, de a kapuban Füstös Krisztián bravúrok sorát mutatta be. Végül a kihagyott helyzeteket megbüntette a Makó, és egy kapu előtti kavarodást követően Veress Ádám kotorta be a labdát, kialakítva ezzel a végeredményt.

A Makó legközelebb szombaton, a Békés megyei I. osztályban szereplő Méhkerék ellen lép pályára.

Makói FC – Perjámos 3-1 (2-1)
Makó: Garamvölgyi – Kasuba, Gilinger, Tóth I., Juhász Gy., Varga R., Gémes B., Babolek Z., Széll K., Molnár J., Tóth T. Játszott még: Füstös K. (kapus), Veress Á., Rakonczai, Patai, Beke D., Bánóczki, Mezei E., Vajna M.
Makói gól: Babolek Z., Molnár J., Veress Á.

Méhes Tibor: – Jó iramú meccset játszottunk ezúttal is a Perjámossal, a célunk az, hogy a Vásárhely elleni nyitányra éles csapatunk legyen. Ma is tisztult a csapatunk, a hátralévő három felkészülési meccsen lehet még élesíteni ezen. Pozitívan és bizakodóan várom a rajtot.

Fotó forrása: makoifc.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14