Már pénteken pattog a labda

Péntek este már útjára indul a labda a megyei bajnokságok hétvégi fordulóit tekintve: a Felső Tisza-parti stadion műfüves pályáján játszák a nyitómeccset.

A 19 órakor kezdődő FK 1899 Szeged – Szőregi RSE mérkőzéssel elkezdődik a Csongrád megyei I. osztály 14., őszi utolsó előtti fordulója. A hétvége meccsei közül a Csongrád-Bordány találkozó emelkedik ki, vendégsiker esetén még a homokhátiak sem tehetnének le a dobogós helyezésről, amennyiben azonban a Csongrád otthon tartja mindhárom pontot, akkor biztosan búcsúzhatnak tőle.

A listavezető Ásotthalom Zsombón lép pályára, míg az Algyő egy másik újoncot, a Deszket fogadja, és amennyiben Kószó László együttese nem gyűjti be a három pontot, az élre is állhat – igaz, az utolsó fordulóban az algyőiek töltik le szabadnapjukat. A fordulóból a Szegedi VSE – Ujszegedi TC városi rangadót követheti élőben a csfoci.hu-n!

A megyekettőben nagy a tülekedés a dobogós helyekért, ezért vív rangadót a Csengele és a Székkutas, de az éllovas Makó II.-re sem vár könnyű meccs az elmúlt három meccséből 9 pontot szerzett Balástya ellen. A kiesés szempontjából fontos meccs lehet a Nagymágocs-Csanádpalota mérkőzés.

A megyeháromban már véget ért az őszi idény, a megyenégyben viszont még rendeznek fordulót!

A hétvége megyei programja:

Megyei I. osztály

Péntek 19.00
FK 1899 Szeged – Szőregi RSE.

Szombat 13.00
Hódmezővásárhelyi FC – Kiskundorozsmai ESK, Algyő SK – Deszk SC, Zsombó SE – Ásotthalmi TE, Csongrád TSE – Foliaplast-Bordány SK, Szegedi VSE – Ujszegedi TC.

vasárnap 13.00
Sándorfalva SK – Tiszasziget SE.

Megyei II. osztály

szombat 13.00
St. Mihály FC – Röszke SK, Tömörkény KSE – Szegedi VSE II., Üllési ISE – Kiszombor KSK, Mindszenti SC – Móravárosi Kinizsi SK, Csengele KSE – H-Fest Székkutas TC.

14.00
Makói FC II. – KSE Balástya.

vasárnap 13.00
Csanytelek SC – Apátfalva SC, Nagymágocs SE – Csanádpalota FC.

Megyei IV., Homokháti csoport

szombat 13.00
Csanytelek SC II. – Kiskundorozsmai ESK II.

vasárnap 13.00
Tömörkény KSE II. – Csengele KSE II.-U19, Öttömös SE – Domaszék SK, Móravárosi Kinizsi SK II – Szatymaz SE.

Megyei IV., Tisza-Maros csoport

szombat 13.00
FC Szegvár II. – Fábiánsebestyén-Eperjes.

vasárnap 10.00
Kecskés – Derekegyház SK, Nagymágocs SE II. – Földeák TC U19, Maros-menti UFC Duocor – Szentesi Kinizsi SZITE II.

13.00
Ujszegedi TC II-Tanárképző – Maroslele SE.