Megye I tabella megtekintése

Máris kijött a Csongrád komoly munkája

Bár maradéktalanul nem lehet elégedett a rangadón elért ikszel a listavezető.

Ahogy arról szombati online közvetítésünkben is beszámoltunk, fordulatos, izgalmas meccsen játszott 2-2-s döntetlent a SZVSE és a Csongrád: az őszi bajnok ugyan korán ember és gólhátrányba került, azonban az első félidő hajrájában Juhász Sándor két góljával sikerült fordítania Paksi Péter csapatának. Nem is állt messze a győzelemtől a Csongrád, a SZVSE csak a 92. percben tudott egyenlíteni: a döntetlent talán aláírta volna a meccs előtt a gárda, így viszont maradhatott bennük hiányérzet.

– Ilyenkor mindig keserű kicsit a szőlő, de úgy gondolom, elégedettek lehetünk magunkkal, hiszen a meccs nagy részét emberhátrányban játszottuk, és így sikerült fordítanunk. Sajnos nem sikerült végig koncentrálni, és mivel a SZVSE egy nagyon jó játékosokból álló csapat, ezt ki is használta – mondta a csfoci.hu-nak Juhász Sándor, aki főszereplője volt a szombati rangadónak.

Hozzátette, nagyon komoly munkát végeztek a felkészülési időszakban, ami meg is mutatkozott már egy ilyen rangadón is, hiszen 10 emberrel sem játszottak alárendelt szerepet – sőt, fordítani tudtak. A Csongrád számára papíron könnyebb meccsek jönnek a március végi, Algyő elleni idegenbeli találkozóig, de esélyesként sem lesz feltétlenül könnyebb dolguk. – Minden mérkőzésen koncentrálnunk kell, nekünk nem lesz könnyű meccsünk, úgy gondolom, a szabadnapunkig ha meg tudjuk nyerni a meccseinket, akkor maradunk az első helyen. Dolgozunk tovább, véleményem szerint egy szakmailag jól felkészült edző érkezett hozzánk Paksi Péter személyében, nagyon bízik benne a csapat és ő is bennünk. Sok van még a bajnokságból, a cél a bajnoki cím, amiért mindent meg is fogunk tenni! – zárta a szombaton duplázó futballista.

A Csongrádra a folytatásban két hazai meccs vár, szombaton előbb a Kiskundorozsmát, majd március 10-én az FK Szegedet fogadja a gárda.

Fotó forrása: Kovács Ferenc / szegedma.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7