Megye I tabella megtekintése

Meglehet az érem az Algyőnek?

Idegenben még veretlen Takács Zoltán együttese, és jó esélye van arra, hogy idén is kiváló eredményt érjen el.

Furcsa őszön van túl az Algyő SK, amely ugyan harmadik helyen töltheti a téli pihenőt, de bizonyára az a csapat az algyői, amely sajnálta, hogy befejeződtek az őszi küzdelmek, hiszen a szezon vége előtti négy találkozót egyaránt megnyerte, és gólt is csak egyszer kapott – a Deszk ellen a 89. percben, 3-0-nál.

– Azzal, hogy a dobogón telelhetünk, megfelelő volt az őszünk. Volt pár olyan mérkőzésünk, amelyet meg kellett volna nyernünk, de a teljes képet kell nézni, mert akadt olyan találkozó is, ahol nem voltunk esélyesek, mégis három pontot szereztünk, például Tiszaszigeten, ahol jó játékot bemutatva tudtunk győzni. – értékelt Takács Zoltán, az Algyő SK vezetőedzője a delmagyar.hu-nak. Hozzátette, problémáik főképp a támadószekcióban akadtak, nem csak a helyzetkihasználás, hanem a szűk merítési lehetőség miatt. – Vékes Martin kiállításai miatt hagyott ki meccseket, majd mikor visszatért, súlyosan megsérült, meg kellett operálni. Ezen a poszton Táncos Bencére számíthattam még, aki most érkezett az ifjúsági csapatból, a felnőtt futball viszont más kategória, valamint a rutinos Lovas Tamás volt még ezen a poszton, ahol mondhatjuk, foghíjasak voltunk. Természetesen pozitív az idegenbeli veretlenségünk, viszont hazai pályán volt pár negatív élményünk. Sok meccset játszottunk az ősszel, hiszen hosszú idő után eljutottunk a Magyar Kupa országos főtáblájára is, ennek meg is ittuk a levét, hiszen szűk kerettel dolgozva sok meccset kellett lejátszanunk abban az időszakban, de ezzel együtt is pozitívnak tekintem az eredményünket. – fogalmazott az algyői tréner.

– Elsősorban a helyzetkihasználásunk hagyott kívánni valót maga után, főképp a Zsombó és a Kiskundorozsma elleni meccseken, utóbbi esetében az ellenfelünk kétszer jött át a térfélen, és két gólt szerzett, míg mi mindent kihagytunk. – mondta a lapnak a tréner.

Az Algyő január 15-én kezdi a felkészülést, négy edzőmeccsét pedig egyaránt hazai pályán játssza.

Az Algyő SK felkészülési programja:

Január 27., 10.00 Algyő SK – Algyő SK II., február 3., 11.00 Algyő SK – Orosházi Rákóczi Vasas SE, február 10., 10.00 Algyő SK – UTC, február 17., 10.00 Algyő SK – FK 1899 Szeged.

Fotó forrása: Gémes Sándor / szegedma.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7