Megye II tabella megtekintése

Megszakadt a nagy sorozat Csanádpalotán

A bentmaradás lehet a cél a megyekettő újoncánál.

A megyehárom Tisza-Maros csoportjának bajnokaként érkezhetett a megyei II. osztály mezőnyébe a Csanádpalota, amely a nyáron elveszítette a bajnokcsapat edzőjét, a Makó II.-höz távozó Erdélyi Mátyás helyett Pálfi Zoltán készíti fel a palotai labdarúgókat nyártól. Október 21. az utolsó dátum, amikor pontot tudott szerezni a Csanádpalota, így megszakadt a 24 meccsből álló hazai veretlenségi sorozata is az együttesnek, és a rossz őszi hajrá miatt visszacsúszott a mezőny utolsó harmadába.

– Az erőviszonyok tekintetében azt látni kell, hogy azok közé a csapatok közé tartozunk, akik a bennmaradásért kell, hogy küzdjenek. A mezőny alsó felével kell ádáz harcot vívnunk. Egyedül a nagymágocsi vereség fáj az őszből, ami alatt ha minimálisan is, de teljesítettük az elvárást, és nem kieső helyen töltjük a telet. – összegzett a delmagyar.hu-nak Pálfi Zoltán, a Csanádpalota FC edzője.

A gárda keretéből várhatóan nem lesz távozó, 1-2 hiányposztra igazolnának a korábbi megyeegyes csapatnál, amelynek edzője kiemelte: azt különösen sajnálja, hogy a mögöttük álló hármas, a St. Mihály, a Nagymágocs és a Csanytelek is le tudta győzni csapatát. – Csalóka a kép, mert ha 3-4 ponttal kevesebbünk lenne, akkor óriási bajban is lehetnénk, ha viszont ugyanennyivel többünk lenne, akkor egészen másképp festene a helyzetünk. – tette hozzá Pálfi Zoltán.

Fotó forrása: Maróti János / szegedma.hu (archív)

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0