Megyei hétvége az NB-s osztályokban

Nem volt győztes csapat tagja megyei labdarúgó a profi osztályokban.

A Vasas-Diósgyőr (1-1) találkozón Lackzó Zsoltot a 93. percben cserélték be, míg Szivacski Donát a kispadon nézte végig a találkozót – igaz, utóbbi csatlakozhat az U21-es válogatott keretéhez. Ádám Martin ezúttal nem volt a keretben. Bár az eredmény alakulása miatt Forgács Dávid lehetett volna boldogabb, de a miskolciak Tisza Volán-nevelése nem volt ott a DVTK keretében.

A Paks-Újpest (0-0) mérkőzésen Zsótér Donát a 67. percben szállt be, a meglepetésre vendégsikerrel zárult Debrecen-Mezőkövesd (2-3) találkozón viszont nem kapott lehetőséget Herczeg Andrástól Sós Bence, míg a Puskás Akadémiát a hajrában legyőző Fradiban (1-1 volt a 90. percig, végül 3-1) Batik Bence nem volt kerettag.

Az egyetlen vasárnap lejátszott NB II-es meccsen Dlusztus András és Szélpál Norbert is kezdő volt a Győrtől 3-1-s vereséget szenvedett Békéscsabában, előbbit a 85. percben lecserélték, míg utóbbi négy perccel korábban sárgát kapott – az általa elkövetett szabadrúgásból pedig újra vezetéshez jutott a Győr. A Budafokon újabb győzelmet aratott (2-3) MTK-ban sem volt ott Hrepka Ádám, és Nagy Zsombor sem.

Fotó forrása: vasasfc.hu