Minden meccs elmarad

Utolsóként a Csengele mérkőzését is elhalasztották.

Szombat

Csengelén sem lesz meccs!

Nem rendezik  meg a Csengele-Nagymágocs megyekettes meccset sem – ezzel eldőlt, hogy a teljes megyei program elmarad a hétvégén. Remélhetőleg jövő hétvégén már lesznek meccsek!

Péntek

15.45 – Algyőn sem lesz meccs!

Ugyan az algyőiek mindent elkövettek, hogy legyen szombaton meccs a Szőreg ellen, de a pályára hullt mintegy 15 centiméteres hóréteggel nem tudtak mit kezdeni – pontosabban nem lehetett hova tenni, és még ott volt ez alatt a héten korábban lehullott hómennyiség. Így tehát egyetlen meccset sem rendeznek a megyei I. osztályban a hétvégén! Az Algyő-Szőreg találkozót április 25-én pótolják.

Továbbra is úgy áll a dolog, hogy a megyében egyedül Csengelén fognak játszani!

12.00 – Az MLSZ Csongrád megyei igazgatóságának tájékoztatása szerint egyetlen találkozót leszámítva minden megyei mérkőzést elhalasztanak a hétvégén. Egyedül Algyőn lehet meccs szombaton, bár az algyői műfüves pályát is hó fedi, de az algyőiek géppel és kézi erővel is nekilátnak a pálya takarításának a délután folyamán annak érdekében, hogy legyen holnap Algyő-Szőreg megyei I. osztályú, és Algyő-Üllés U19-es mérkőzés.

Egyedül a vasárnapra kiírt megyekettes Csengele-Nagymágocs mérkőzés megrendezésére mutatkozik még esély, a többi megyei mérkőzést egyaránt elhalasztották, még Mórahalmon rendeznek utánpótlás-találkozókat.

Korábban írtuk:

Az időjárás győzött – legalábbis egyelőre bizonyos. A lehullott hónak köszönhetően hétvégén egyik NB III-ban szereplő megyei csapat sem lép pályára: március 14-ére halasztották a Makó-Hódmezővásárhely megyei rangadót, ahogy a Mórahalom-Vecsés meccs is átkerült a nemzeti ünnep előtti napra. A SZEOL majd egy héttel később, március 21-én pótolja a Budapest Honvéd II. elleni találkozót.

Ami a Szeged 2011-Grosics Akadémia meccsét illeti, a szolnoki meccset várhatóan megtartják – Szolnokon pályafűtéssel rendelkeznek, így minden bizonnyal lesz Tisza-menti rangadó az NB II-ben.

A megyeegyben már más a helyzet: ahogy arról korábban beszámoltunk, bár a felek szerettek volna játszani, de a péntek estére kiírt FK Szeged-SZVSE meccset április 11-ére halasztották, és ugyanerre a napra került át a Szentes-Bordány mérkőzés is.  Nem lesz meccs Csongrádon sem: a Csongrád-Kiskundorozsma meccset május elsején pótolják.

A Tiszasziget-Deszk meccset a dorozsmai műfüves pályán játsszák le – a többi találkozót is várhatóan műfüvön rendezik meg, ha az időjárás engedni fogja.

A megyekettőben is több meccset halasztanak már: a Röszke-SZVSE II. meccset április 18-ra, a Kiszombor-Tömörkény találkozót május elsejére, míg a Székkutas-Makó II. derbit május 9-re tolták el, ahogyan a Csanádpalota-Mindszent meccset is. A Balástya-Üllés meccset sem rendezik meg, bár ennek új időpontja egyelőre nem ismert. A Móraváros-Csanytelek meccset a sándorfalvi műfüves pályára tették át, ahogy az Apátfalva-St. Mihály meccs helyszíne is Makó lett.

Jelen állás szerint tehát így néz ki a program:

NB III Közép csoport

Makó – Hódmezővásárhely – március 14.
Mórahalom – Vecsés – március 21.
SZEOL SC – Budapest Honvéd MFA II. – március 21.

Megyei I. osztály:

Algyő – Szőreg – április 25.
Tiszasziget – Deszk – május 1.
Zsombó – UTC – március 14.
Sándorfalva – Ásotthalom – május 9.
Szentes – Bordány – április 11.
FK Szeged – SZVSE – április 11.
Csongrád – Kiskundorozsma – május 1.

Megyei II. osztály

Csengele – Nagymágocs – március 4., vasárnap 14.30

Móraváros – Csanytelek – május 2.
Röszke-SZVSE II. – április 18.
Kiszombor – Tömörkény – május 1.
Apátfalva – St. Mihály – május 1.
Csanádpalota – Mindszent – május 9.
Székkutas – Makó II. – május 9.
Balástya – Üllés – május 23.

Fotó forrása: morahalom.hu