Megye II tabella megtekintése

Mindenképp dobogóra állna a Röszke

Újoncként egészen kiváló idényt futott a Röszke a megyekettőben: a csapat most már nem tenne le az éremről.

Csupán a Makó II. előzi meg a téli szünetben a Röszke SK-t a Csongrád megyei II. osztályban: az újonc együttes hazai környezetben mindössze egy meccsét nem nyerte meg a nyolcból, ennek pedig nagy szerepe volt abban, hogy úgy teljesítsen a gárda az idény első felében, hogy felülmúlja azzal a várakozásokat.

– Mindenképpen meglepetés a szereplésünk, előzetesen a nyolcadik-tizedik hely volt a célunk. Az elején össze kellett szoknunk, hat forduló alatt 50%-os teljesítményt nyújtottunk. Megvolt az alapunk, ehhez tudtunk még két-három fiatal, röszkei kötődésű játékost igazolni. Jól sikerült ötvözni a csapatban a fiatalokat és az idősebbeket, és bár eleinte sok gólt kaptunk, később stabilizálódott a játékunk. – összegzett a delmagyar.hu-nak Pördi Péter, a Röszke SK vezetőedzője. Hozzátette, a sikert az is okozhatta, hogy a játékosok megértették, többet kell nyújtaniuk, mint a megyeháromban, és egymást biztatták és építették fel az ősz során.

A Röszke keretében két változás volt eddig: Belaidi Aján a St. Mihályhoz távozott, onnan pedig Babarczi Márk érkezett, valamint az FK Szeged kapusa, Nagy Krisztián igazolhat a megyekettő újoncához.

Fotó forrása: Röszke SK

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0