Megye I tabella megtekintése

Mórahalmon készül a Bordány

Egy edzést követően szerdán este már edzőmérkőzés vár a Foliaplast-Bordány SK labdarúgóira.

Kedden este megtartotta idei első edzését a Foliaplast-Bordány SK megyei I. osztályban szereplő labdarúgócsapata. – írja a bordanysk.hu.

A keret tagjai legutóbb november végén játszottak bajnoki mérkőzést az FK 1899 Szeged otthonában, a csapatépítő programokat leszámítva most találkoztak először a keret tagjai. Hódi Mihály, a csapat vezetőedzője az öltözőben elsőként ismertette a játékosoknak a hat hetes felkészülési programot, a bajnoki rajtig tizenhat edzés, három edzőmérkőzés és szintén három téli kupa találkozó vár az együttes tagjaira.

Az edzőmérkőzések sorát a szerdán este 18 órakor kezdődő, az NB III-as Hódmezővásárhelyi FC elleni találkozó nyitja idegenben, ezt követően pedig január 27-én a St. Mihály FC elleni ütközet következik, január 31-én pedig az FK Szeged vendégei lesznek K. Tóth Gyuláék. A Téli Kupában a Móraváros, a Zsombó és a Balástya ellen meccselünk.

A csapat keretében érdemi változás nem várható, egyenlőre sem érkezőről, sem pedig távozóról nem tudunk beszámolni. A felkészülést egészen március végéig Mórahalmon végzik majd Retek Flóriánék, sőt várhatóan az első három hazai bajnoki meccsüket is Mórahalmon, az új labdarúgó létesítményben játsszák le. A gárda az előzetes tervek szerint április 7-8-án tér vissza Bordányba, akkor a Deszk SC-t fogják fogadni Gajdacsiék.

Fotó forrása: bordanysk.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7