Megye I tabella megtekintése

Nem az első bravúrját mutatta be a Sándorfalva

Tóth János együttese a SZVSE után az Algyőt is meglepte a hétvégén, a csapat erőssége legeredményesebb szezonját futja.

Tavaszi második nagy bravúrját is bemutatta a Sándorfalva a hétvégén, miután idegenben győzte le az Algyőt – ezzel fontos pontokat vett el a listavezetőtő. A Sándorfalva korábban a SZVSE-t is legyőzte hazai pályán, bár hasonló teljesítményt nem tudott nyújtani az Ásotthalom ellen, de így is figyelemre méltó ez a két eredmény – ezzel pedig az első tízbe küzdötte magát Tóth János csapata.

– Nagyon nehéz helyzetben voltunk a meccs előtt. A héten le kellett játszani egy mérkőzést a Téli Kupában az UTC ellen. A hétvégi összecsapást többen sérülten, a kapusunk pedig betegen vállalta, így nem számítottunk sok jóra – kezdte visszaemlékezését a hétvégi remek eredményre Márki Kornél, a Sándorfalva játékosa, aki csapata második gólját szerezte az Algyő otthonában. Úgy folytatta, ennek ellenére le a kalappal mindenki előtt, az egyik legjobb meccsüket játszották. – Nem elsősorban a játék szépségét tekintve, hanem azt, hogy mindenki 110%-ot nyújtott, küzdött a másikért, aminek meg is lett az eredménye. Valóban korábban sikerült elkapnunk a SZVSE csapatát is, ahol szinte ugyan így alakult a forgatókönyv. Az első félidő vége felé sikerült vezetést szereznünk, majd a második félidő 60. percének környékén meg is dupláztuk azt. A kitartás, a küzdeni akarás mindkét meccsen maximálisan érződött. A különbség a két mérkőzés között csak az, hogy az utóbbit nem sikerült kapott gól nélkül lehoznunk – fogalmazott a csfoci.hu-nak Márki Kornél.

A Sándorfalva játékosa ezzel már nyolc gólt szerzett az idény során, ami teljes pályafutását tekintve legeredményesebb felnőtt szezonját jelenti. – Nem igazán foglalkozom azzal, hogy ki szerzi a gólt, sokkal fontosabb, hogy a végén ponttal, vagy akár pontokkal távozzunk. A csapat a fontos, a közös siker. Nagyon nehéz őszi szezonon vagyunk túl, a korábbi évekhez képest igencsak „mélyen” tanyázunk a tabellán. Tavaszra úgy gondolom, sikerült sokkal jobban összeérnie a társaságnak, ennek köszönhető az, hogy ilyen meccseket játszunk, mint a korábban említett két derbi. A cél az, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán. Vár még ránk 5 nehéz mérkőzés, de egyikre sem fogunk feltett kézzel kimenni! Hajrá Falu! – zárta Márki Kornél.

A Sándorfalva legközelebb Kiskundorozsmán lép pályára, és amennyiben nyer, akkor megelőzi ellenfelét a tabellán, ezzel a nyolcadik helyre ugorhatna.

Fotó forrása: Gémes Sándor / szegedma.hu – archív

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7