NB III tabella megtekintése

Nem ijed meg a Tiszakécskétől a Makó

Az eddigi legnehezebb meccse előtt áll a Maros-parti együttes.

Veretlenként vághat neki a tavaszi legnehezebb kihívásának a Makó: Méhes Tibor együttese eddig kiválóan teljesít a téli szünet óta, hiszen eddig összesen 9 pontot szerzett tavaszi mérkőzésein, és még nem hagyta el vesztesen a pályát. Szombaton a Tiszakécske otthonában azonban igazán fel kell kötniük azt a bizonyost, amennyiben tovább szeretnék húzni ezt a sorozatukat, hiszen a Duna Aszfalt a bajnokság egyik esélyesének számít, csupán két ponttal gyűjtött kevesebbet a listavezető Pécsnél. Hétközben ugyanakkor megbotlott a Kécske, hiszen hazai pályán 2-1-s vereséget szenvedtek az Iváncsától – így bizonyára kettőzött erővel fognak azon dolgozni a makóiakkal szemben, hogy kijavítsák a szerdai botlást.

Köszönhetően annak, hogy a Honvéd II. szerdán kikapott a SZEOL-tól, csak öt pont a távolság a 11. helyen álló kispestiek és a Makó között: a hagymavárosiak azonban azt is figyelhetik, hogy mit játszik a Kozármisleny, hiszen mindössze egy pont a baranyaiak előnye a már biztos bennmaradást jelentő 12. helyen. Egy bravúr tehát igen sokat is érhet a Makó számára, mert így ellépne a kieső helyekről – bár még mindig hátra lesz nyolc mérkőzés a bajnokságból a hétvégi forduló után. – – A Tiszakécske ugyanolyan együttes, mint a többi, az ellenfelünknek van több veszítenivalója. A győzelemért vagy a döntetlenért utazunk, szerintem bármelyik csapat ellen nyerhetünk – mondta Méhes Tibor a Makó honlapjának a találkozó kapcsán.

A Makóból mindössze Tóth Imre hiányozhat eltiltás miatt, a rutinos védő szombaton tölti le második mérkőzését eltiltásából – mást hasonló okok miatt nem kell nélkülöznie a makóiak mesterének a szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzésen.

Fotó forrása: makoifoci.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14