Nem tudott pontot szerezni az MTK-tól a St. Mihály

Nem sikerült a bravúr a szezonbeli utolsó idegenbeli mérkőzésen.

Szezonbeli utolsó idegenbeli mérkőzésén lépett pályára a KÉSZ-St. Mihály Szeged, amely az MTK Budapest vendége volt.

A hazaiak ugyan irányították a játékot, de a St. Mihály közel fél óráig jól tartotta magát. Voila kereste a helyet a tizenhatoson belül, majd Barkóczi elé passzolt, akinek léc alá tartó lövését már nem tudta védeni Krsztovics.

A nagyszünet után is hasonló volt a játék képe, mezőnyben ugyan nyomott az MTK, de tartotta az egygólos különbséget a St. Mihály. Egészen a 62. percig, amikor egy elpasszolt labda után ziccerig mehettek a hazaiak, ezt Mészáros pedig ki is használta, 2-0.

Trbojevics lehetőségénél a szépítéstől nem álltak messze a lányok, ám végül ez nem jött össze: a St. Mihály nem tudott bravúrpontot szerezni a fővárosban, a szezont pedig jövő héten, a Budaörs elleni hazai meccsel zárja a csapat.

MTK Budapest–KÉSZ-St. Mihály Szeged 2–0 (1-0)
Budapest, MTK Budapest-Sándor Károly Labdarúgó Akadémia. Vezette: Vámosi Achilles (Fontányi, Trapp).
MTK Budapest: Varga – László (Csuhai 64.), Bokor, Palama, Legendás (Pataki 64.) – Murár (Tenyei-Tóth 64.), Barkóczi, Farádi-Szabó (Végh 76.) – Mészáros (Dubuc 76.), Siklér, Voila. Vezetedző: Makrai László.
KÉSZ-St. Mihály Szeged: Krstovic – Balázs Bettina, Koszo, Futaki, Németh – Ezer (Farkas 81.), Marjanovic (Szabó 34.), Malesevic, Nagy (Horváth 81.) – Trbojevic, Sovány (Ónodi 57.). Vezetőedző: Vajda Fangyó.
Gólszerzők: Barkóczi (29.), Mészáros (62.)