Megye I tabella megtekintése

ONLINE: fordított, és nyert az FK a Kertész utcában

Hiába vezetett az UTC, a hajrában kétszer is betalált az FK Szeged.

 

Határozottabban kezdett az UTC az FK Szeged elleni szerdai, korábbról pótolt mérkőzésen: Pálfy Zoltán együttese több ziccert is kidolgozott, és akár többgólos előnybe is kerülhetett volna, de Sós, és Valach is elhibázta ziccerét – sőt, Szántó a kapufát is eltalálta, úgy tűnt, csak idő kérdése, mikor szerzi meg a vezetést az UTC. Az FK Szeged főleg a kontrákra épített, de elvétve tudott odakerülni ellenfele kapuja elé.

 

A szünet után aztán egy kornert követően megszerezte a vezetést az UTC, az előrehúzódó Koncz stukkolt a kék-feketék kapujába. Nagyjából mindössze tíz percig örülhettek az előnynek a hazaiak, mert szintén egy sarokrúgás után egyenlített az FK Szeged, Prontvai előzte meg Nagy Gergelyt, és a hosszú alsóba csúsztatott. Innentől kezdve kiegyenlítettebb csata folyt a pályán, az FK egyre agilisabban játszott, Szalai kimaradt ziccere jelezte, hogy akár többet is hozhat az FK-nak ez a mai meccs, mint az egy pont – nem sokkal később viszont a csereként beálló Dóra János maradt teljesen üresen a hosszún, akinek nem volt nehéz dolga, és a kapuba fejelt, ezzel 1-2. Az UTC ugyan ment előre, de annyi már nem volt a Kertész utcaiakban, hogy egyenlítsenek, így roppant fájó vereséget szenvedtek a nagyot küzdő, és a második félidőre alaposan feljavuló FK Szegedtől.

 

Az UTC ezzel tizenötödik vereségét szenvedte el a szezonban, míg az FK negyedik győzelmét könyvelhette el, és felzárkózott egy pontra legyőzött ellenfeléhez. A diszkoszvetősök a hétvégi szabadnapot követően jövő pénteken az Ásotthalmot fogadják, míg az UTC szombaton Bordányban javíthat.

 

Csongrád megyei I. osztály, 16. forduló

Ujszegedi TC – FK 1899 Szeged 1-2 (0-0)
Szeged-Újszeged, Kertész utca, 100 néző. Vezette: Soós István (Kovács Attila, Szabó László).
UTC: Nagy G. – Zsibrita, Békési, Szántó, Gulyás, Valach, Szilágyi, Sós, Pusztai (Bagó, 83.), Laczkó Zs., Koncz. Edző: Pálfy Zoltán.
FK Szeged: Győri – Szélpál P. (Dóra J., 76.), Zsilák M. (Rácz M., 64.), Dóra T., Lengyel (Varga R., 71.), Prontvai, Hegyesi (Imre – a szünetben), Antal, Heredea, Szalai, Gyurkovics. Edző: Boldizsár Bálint.
Gól: Koncz (56.) ill. Prontvai (66.), Dóra J. (82.)

Fotó forrása: Kovács Ferenc

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7