Megye II tabella megtekintése

ONLINE: fordulatos meccsen iksz a megyekettő pótolt meccsén

A SZVSE II. és a Mindszent is megnyerhette volna a meccset, ám egyenlő arányban oszlottak meg a gólok a Mórahalmon megrendezett meccsen.

Miután az eredeti időpontban a viharos időjárás miatt nem tudták lejátszani a felek a meccset, így a SZVSE II.-Mindszent találkozót szerdán este, a mórahalmi műfüves pályán pótolták.

Aktívabban kezdett a Mindszent, amely lendületesebb futballt mutatott be a kezdő sípszót követően, ennek eredményeként mintegy húsz perc elteltével Csatlós találatának köszönhetően meg is szerezték a vezetést. A SZVSE egy távoli kapufáig jutott, majd némileg a semmiből, egy szöglet után Németh Zoltán fejesének köszönhetően sikerült még a szünet előtt egalizálnia az igen jó iramot hozó találkozón.

A fordulás után is hasonlóan indult a meccs, a Mindszent próbált kezdeményezni, de nem sikerült újból vezetniük – nem úgy az egyre inkább erőfölénybe kerülő vasutasoknak, akiktől a csereként beállt Csanyiga Csaba fejezett be egy kontrát, így fordítottak a szegediek. A mindszentiek azonban nem adták fel, és három perc lefolyása alatt előbb egyenlítettek, majd újból előnybe kerültek – azonban a fordulatoknak itt nem volt vége, mert bár meglett volna az esélye a Mindszentnek is, hogy lezárja a meccset, de ezt nem tette meg, így Csanyiga ezúttal fejjel volt eredményes egy ellentámadás után három perccel a lefújás előtt – végül ez lett a végeredmény is, így megosztoztak a pontokon a csapatok.

Egy izgalmas, jó iramú, fordulatos, élvezetes mérkőzést játszottak a csapatok szerda este, és mindkét fél sajnálhatja, hogy nem a három pont birtokában hagyta el a pályán. Ezzel a SZVSE II. negyedik ikszét játszotta a bajnokságban, 22 pontjával pedig a hatodik helyről várhatja a St. Mihály elleni őszi szezonzárót, míg a Mindszent az idényben ötödjére végzett döntetlenre, 17 pontjával pedig a tabella 11. helyét foglalja el, az utolsó körben pedig annak a Balástyának lesz a vendége, amelyet győzelmével biztosan megelőzne a tabellán, hiszen két pont választja el a két együttest a megyekettőben.

Csongrád megyei II. osztály, 11. forduló

Szegedi VSE II. – Mindszenti SC 3 – 3 (1-1).
Mórahalom, műfű, 50 néző. Vezette: Mucsi Zsolt (Bereczki Bence, Maurer János).
SZVSE II.: Seres – Balogh, Faragó, Reinhardt, Busa (id. Buknicz, 67′), Kertész (Csanyiga – a szünetben), ifj. Buknicz, Szabó Á., Németh Z., Tiger, Bacsa. Vezetőedző: Terjéki Tamás.
Mindszent: Szél B. – Bihari (Szőke, 57′), Kispál, Ménesi, Galambosi, Varga R., Széll N. (Antal, 37′), Mucsi, Szobácsi, Sziver, Csatlós. Vezetőedző: Szél István.
Gól: Németh Z. (33′), Csanyiga (62′, 87′) ill. Csatlós (19′), Varga R. (78′), Szobácsi (81′).
Sárga lap: Reinhardt (50′) id. Buknicz (85′) ill. Mucsi (55′), Szobácsi (58′), Kispál (85′).

Online közvetítésünk:

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0