Megye I tabella megtekintése

ONLINE: győzött a HFC II. – bajnok az Algyő!

Kikapott a Tiszasziget, így az Algyő a bajnok.

 

Fordulatos meccset játszott egymással a HFC II. és a Tiszasziget: nagyobb tétje a vendégek számára akadt a meccsnek, hiszen győzelmükkel megszerezték volna az aranyérmet, azonban a vásárhelyiek is reménykedhettek még éremben, ám ehhez nekik is nyerniük kellett.

 

Jobban kezdett a HFC II., majd az egyre jobban játékba lendülő Tiszasziget húsz perc után megszerezte a vezetést: Rutai sokadjára szakadt el a védőjétől, majd keresztpasszát Kántor Máté becsúszva lőtte a vásárhelyi kapuba. A hazaiak pontrúgásai rendre életveszélyesek voltak, ennek következtében Bürgés József egy szögletet fejelt át mindenkin – a szigeti védelem csak a gólvonal mögül tudott menteni. Élvezetes, nyílt meccs zajlott a pályán, majd a HFC II. a vezetést is megszerezte a szünet előtt, miután Mohácsi Ozmin lágy szabadrúgását fejelte a bal kapufára Bürgés, ám onnan befele pattant, így a hazaiak vezettek a szünetben.

 

A fordulás után nagy erőket mozgósított a Tiszasziget, és a csereként beállt Szarvas József korai egyenlítése után is megvoltak a lehetőségei: azonban rendre kimaradtak a vendég gólhelyzetek. Ezt megbüntette a HFC II., mert Mohácsi megelőzte Weszelovszkyt, és közelről a kapuba fejelt, majd nem sokkal később a fellazuló vendég védelem közepén lépett ki Gyüre, aki a szigeti kapust is kicselezve belőtte a negyediket, így negyed órával a vége előtt eldöntötte a meccset. A hajrára megfogyatkozott a Tiszasziget, mert Bernát Pétert szövegért kiállították – végül maradt a 4-2.

 

Mindez azt jelenti, hogy a történteket külső szemlélőként figyelő Algyő maradt az élen, és megnyerte a bajnokságot – a Tiszasziget pedig akárcsak tavaly, most is bronzérmes, mert a Csongrád megverte az UTC-t, és az őszi bajnok nyakába végül ezüstérem kerül.

 

Csongrád megyei I. osztály, 30. forduló

Hódmezővásárhelyi FC II. – Tiszasziget SE 4-2 (2-1)
Hódmezővásárhely, 400 néző. Vezette: Szűcs Gábor (Katona György, Sáfrán Ferenc).
HFC II.: Kandó – Jankelic, Gyüre (Gyuris, 83.), Bartyik R., Bürgés, Mohácsi, Darida, Bódai, Perpauer (Bábi – a szünetben) Rau, Pálinkó (Siber – a szünetben). Edzők: Bacsa Zsolt, Vinnai István.
Tiszasziget: Weszelovszky – Papp Á., Bálint T., Farkas F., Bálint D., Rutai, Zámbori, Juhász Á. (Szarvas, 52.), Mucsi, Drágity (Bernát, 52.), Kántor.  Játékos-edző: Bernát Péter.
Gól: Bürgés (32., 44.), Mohácsi (67.), Gyüre (74.) ill. Kántor (20.), Szarvas (57.)
Kiállítva: Bernát (82.)

Fotó forrása: Gémes Sándor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7