Megye I tabella megtekintése

ONLINE: Szegeden sem állt meg az Algyő

A szünet után bedarálta az FK Szegedet az Algyő.

 

A bombaformában lévő Algyő a régóta nyeretlen FK Szegedhez látogatott péntek este a 22. forduló nyitómérkőzésén.

Kiegyenlített játékkal kezdődött a meccs, amit az Algyő ugyan próbált megnyomni, de nem sikerült ziccerig jutnia. Úgy tűnt, nem hoz gólt az első félidő, ebben változást a játékrész hajrájában egy kapu elé ívelt pontrúgás hozott, amelyet Drogba ugyan elsőre elrúgott, de nem messzire, a labdára lecsapó Lovast pedig buktatta az FK játékosa, amiért büntetőt kaptak a vendégek: a labda mögé Sebők László állt, aki magabiztosan váltotta gólra a tizenegyest, ezzel megszerezte a vezetést csapatának.

A szünet után már több helyzetet láthattak a nézők, az Algyő játéka jobban működött, miközben hátul is igen stabilan, tulajdonképpen hiba nélkül játszott Takács Zoltán együttese – a félidő felénél pedig eldőlni látszott a meccs, miután egy beadást ütött ki Kurucsai Tamás, amire Lajkó András csapott le, és passzolta a labdát az üres kapuba. Pár perc múlva végképp eldőlt minden, egy gyorsan felépített támadás végén Lajkó most gólpasszal jelentkezett, miután önzetlenül Kiss Roland elé tálalt, akinek szintén nem volt nehéz dolga, és bebiztosította csapata győzelmét.

Bár szorosnak indult, a szünet után végképp a maga javára fordította a meccset az Algyő, amely ezzel pontszámban beérte a Csongrádot, legközelebb pedig jövő szombaton a Zsombót fogadják Szélpál Attilák. Az FK Szeged rossz szériája nem ma szakadt meg, a diszkoszvetősök jövő vasárnap Sándorfalván próbálhatják megszakítani az immáron nyolc találkozóból álló, nyeretlen sorozatát.

 

Csongrád megyei I. osztály, 22. forduló

FK 1899 Szeged – Algyő SK 0- 3(0-1)
Szeged, Felső Tisza-parti stadion, műfű, 200 néző. Vezette: Kovács Attila (Kakuk Szabolcs, Minda Gábor).
FK Szeged: Kurucsai – Rádóczi, Dóra T. (Zsilák M., 76′), Heredea, Lengyel (Forgó, 35′), Drogba (Rangos, 78′), Szalai, Csuka, Gyurkovics, Kovács B. (Urbán, 76′), Mucsi. Edző: Boldizsár Bálint.
Algyő: Siska – Szélpál, Sebők (Daróczi – a szünetben), Pénzváltó, Csányi, Bella (Kiss R. – a szünetben), Takács R., Bozsóki, Kovács M. (Tóth M., 76′), Lajkó, Lovas (Táncos, 76′). Edző: Takács Zoltán.
Gól: Sebők (38′, büntetőből), Lajkó (67′), Kiss R. (73′).

Fotó forrása: Kovács Ferenc

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7