Megye III tabella megtekintése

Önmagát is meglepte az ősz abszolút gólkirályának teljesítménye

Mihály Róbert pazar félévet zárt.

Egészen elképesztő őszön van túl Mihály Róbert: a megyehármas Baks csatára 13 találkozón összesen 33 alkalommal volt eredményes, ezzel ő volt minden Csongrád megyei bajnokság legeredményesebb játékosa az idény első fele során. Mint azt a gólvágó a csfoci.hu-nak elmondta, bár ezért igazolta le őt a Baks, még saját magát is meglepte, mennyire jól ment a góllövés számára – pedig eddigi karrierje során többször hozott kiemelkedő gólszámot az idény végére.

– E mellett azért a Mártély elleni találkozó miatt van hiányérzetem, ott sok helyzetet kihagytam, ráadásul ki is kaptunk. A foci csapatjáték, így nagy köszönettel tartozom a csapattársaimnak is, amiért kiszolgáltak, nélkülük nem sikerült volna – fogalmazott Mihály Róbert, aki mindössze a már említett Mártély elleni meccsen nem talált be az ősszel, de mesterötöst, mi több, mesterhatost is szerzett. Kiemelte a Pázsit elleni idegenbeli találkozót, ahol a mesternégyesével nyert csapata: a négy találatot pedig mintegy 25 perc alatt szerezte.

A Baks őszi bajnok lett a megyehárom Tisza-Maros csoportjában, és mint a 30 éves támadó hozzátette, úgy véli, ha az első öt fordulóban négy győzelmet aratnak, akkor már nagy gondjuk nem lehet a bajnoki címet illetően. – Vállalnánk a megyei II. osztályban való szereplést, de szeretnénk bajnokként osztályt váltani. A munkahelyem jelenleg ennyit enged, hogy ezen a szinten futballozzak, de a megyekettővel sem lenne gond – tért ki arra a gólerős, korábban a megyeegyben is megfordult csatár, miért igazolt a jelenleg a megyeháromban szereplő csapathoz – ám ha így megy tovább, akkor az ősztől már egy osztállyal fentebb onthatja a gólokat Mihály Róbert.

Fotó forrása: Gémes Sándor / szegedma.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei III. osztály

#Csapat nevePont
1.Szentesi Kinizsi II.60
2.CSANÁDPALOTAI FC57
3.RÖSZKE SK53
4.FC SZEGVÁR47
5.Szegedi Pázsit SE39
6.KISTELEKI TE37
7.Foliaplast-Bordány SK II35
8.ÖTTÖMÖS SPORTEGYESÜLET33
9.BAKS BARÁTI SE27
10.Újszentiván26
11.ZSOMBÓ SE26
12.Ruzsa KSE23
13.KSC Fábiánsebestyén17
14.PUSZTAMÉRGES FMC9
15.Kiszombor KSK0