Megye I tabella megtekintése

Oroszi Tibor: „A végső győzelemre is esélyesek vagyunk!”

Az őszi bajnok csongrádiak kapusa a jó hangulatot emelte ki, mint szereplésük egyik fő okát.

Az utolsó fordulóban, az UTC vendégeként aratott győzelemnek köszönhetően az élen töltheti a téli szünetet a Csongrád TSE együttese. A csapathoz nyáron került kapus, Oroszi Tibor ott volt a csongrádi válogatottal a Megyei Amatőr válogatottak régiós selejtezőjén, ahol Csongrád csapata harmadikként végzett.

– Nagyon jól éreztük magunkat mindannyian, ezt mindenki nevében mondhatom! A bajnokság során mint ellenfelek találkozhattunk többnyire a pályán, viszont egy rendkívül jó társaság alakult ki a hétvége alatt! Mivel több csapatból volt összeválogatva a keret, így szombaton a második meccsre kezdett igazán összeállni a csapat, addigra ismertük meg egymás erősségeit! Sajnos az első kettő meccsen nem volt igazán szerencsénk, szerintem nem érdemeltünk vereséget, több is benne volt azokban a meccsekben – összegezte a békéscsabai tornát Oroszi Tibor.

A Csongrád csak egyszer kapott ki az ősz során, ráadásul a megyeegy csapatai közül a legkevesebb gólt kapták az edzőváltáson átesett gárdánál. – Rendkívül jól kezdtük az őszt, az első öt meccsen csupán egyszer veszítettünk pontokat, valamint a kupában is feljutottunk a főtáblára! Véleményem szerint nagyon egyben volt a csapat, azonban ezt követően sajnos jött egy kisebb hullámvölgy, ami minden csapat életében előfordul, azt az egy vereséget leszámítva jól zártuk a félévet. Nagyon fontos volt hogy az utolsó meccseket megnyerjük, és tudtuk, hogy ha ez sikerül nagy valószínűséggel az élen fogunk telelni. A legkevesebb kapott gólból is látszódik, hogy egy jól összeszokott, masszív társaság a miénk! Rendkívül jól éreztem magam, könnyedén sikerült beilleszkednem a csapatba, amennyiben a társaság egybe marad abszolút esélyesek vagyunk a végső győzelemre! 

A Csongrád az előző kiírásban csupán azért nem lett aranyérmes, mert az adminisztratív hibák miatti pontlevonás következtében a Makó megelőzte a csapatot, így nem volt könnyű újra elkezdeni a munkát a klubnál. – A játékosokban is sokáig benne volt ez a tavasz, viszont mindenki maximális odaadással állt neki ennek a szezonnak, minden játékos szeme előtt csak a győzelem lebegett! Úgy érzem tudtam segíteni a csapatnak, viszont minden egyes játékosnak fontos szerepe volt az őszi első hely megszerzésében! Az egész félév jó hangulatban telt, valószínű ez is közrejátszott az eredményes szereplésben – zárta Oroszi Tibor.

Fotó forrása: Révész Gábor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7