Megye I tabella megtekintése

Paksi Péter a Csongrád edzője

Új szakember vezetésével kezdi meg a következő szezont az őszi bajnok Csongrád-Kunság Aszfalt SE.

A bajnoki címről tavaly csak éppen lemaradt Csongrád az idén is jól szerepel: bár az ősz folyamán a gárda korábbi edzője, Szűcs Róbert a Hódmezővásárhelyi FC vezetését vette át, akit Borbás Zsolt követett a kispadon, ismét új szakember vezetésével készülnek a csongrádiak.

A téli felkészülést már Paksi Péter irányítja az őszi bajnoknál, a tréner legutóbb felnőtt mezőnyben a Tápénál dolgozott, ezt követően pedig a L-IT-SZEAC, valamint a SZEOL utánpótlásánál dolgozott. Mindezt a csapat fennállásának 16. évadzáró rendezvényén jelentették be, ahol a klubelnök, Kiss István is köszöntőt mondott.

– Nagy motivációt éreztem a feladat kapcsán, célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot. Több csapat is ezért harcol, számomra vonzó volt a lehetőség. Erős csapatunk van, úgy érzem, képesek lehetünk megnyerni a megyeegyet – fogalmazott Paksi Péter új munkája kapcsán.

A szakember kitért rá, a téli felkészülést január második hetében kezdik meg, és várhatóan változtatni is fognak a keret összetételén, ennek ügyében már fel is vették a kapcsolatot a kiszemeltekkel.

Fotó forrása: Révész Gábor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7