NB II tabella megtekintése

Parázs hangulatú meccsen kapott ki orosz ellenfelétől a Szeged-Grosics

Helyenként parázs hangulatú mérkőzésen 1-0-ra nyert a Szibir Novoszibirszk csapata a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen. Az orosz másodosztályú együttes elleni, törökországi találkozó jól szolgálta Goran Kopunovics gárdájának felkészülését.

Nem várt könnyű meccs csütörtökön a Szeged-Grosicsra, mely második törökországi edzőmérkőzésére készült egy jó erőkből álló, orosz rivális ellen. Ennek ellenére hamar megszerezhették volna a vezetést Farkas Márkék, a szibériai gárda jobb oldali védője bizonytalankodott a találkozó első perceiben, a hazaadásra Zádori Krisztián lecsapott, azonban kisodródva már csak az üres kapu mellé tudott helyezni. A folytatásban sem érvényesült az oroszok akarata, ugyanakkor a 27. percben egy jobb oldali beadást követően Roman Beljajev a kapunkba talált. A pörgős első félidő számunkra leginkább Kertész Tamás próbálkozásairól lehet emlékezetes, ugyanakkor a góltól eltekintve védelmünk is állta a sarat.

A második félidő mindkét oldalon sok cserével kezdődött, Goran Kopunovics bátran próbálgatta játékosait, ismét sok embernek adva bizonyítási lehetőséget. Ebben a játékrészben Fejős Áron kimaradt ziccerét sajnálhatjuk leginkább, szívesen emlékezhetünk viszont Szabó Péter agilis támadó játékára, valamint a hosszú sérülés után védelmünkbe újra stabilitást hozó Tóth Gábor megoldásaira. Ebben az időszakban több támadást vezettett a Szeged-Grosics, és túlzás nélkül állítható, hogy a játék bizonyos elemeiben egyértelműen felülmúlta orosz riválisát. A találkozó vége felé újabb szegedi támadások futottak a pályán, erősödő fölényünk parázs hangulatot igen, gólt viszont nem hozott, így a Novoszibirszk 1-0-ra nyert.

Szeged 2011-Grosics Akadémia – FC Szibir Novoszibirszk 0-1 (0-1)
Side, Emirhan stadion
Vezette: Bisztrov (Dertsapov, Koskerov) – mindhárman kazahok
Szeged 2011-GA: Aleksic – Achim (Tamaskó – a szünetben), Papp (Tóth G. -a szünetben), Farkas (Causic – a szünetben), Gergényi (Zabari 65.), Horváth, Bódis (Rózsahegyi – a szünetben), Szabó, Coroian (Pászka 65.), Kertész (Fejős. – a szünetben), Zádori (Tóth M. 65.). 
Szibir Novoszibirszk: Kiszelev, Larenc, Kobrebov (Poljutkin – a szünetben), Kusnyiruk, Aravin (Kascsejev – a szünetben), Glagyisev (Dudolev – a szünetben), Makarenko (Parfinovics – a szünetben), Csebotaru (Azarov – a szünetben), Beljajev (Filipenkov – a szünetben), Degtyarev (Andrejev – a szünetben), Galis (Mihejev – a szünetben)
Gólszerző: Beljajev (a 27.percben).

Goran Kopunovics: – Kemény meccset játszottunk, melyen egyes időszakok jobban, míg mások kevésbé jól sikerültek. Több játékkapcsolatot kipróbáltam ezen a mérkőzésen, némelyikről kiderült, hogy nem működik megfelelően. Még tart a tesztidőszak, és az a jó, ha most jönnek elő a hibák, nem pedig a Vác elleni bajnokin. A játékosok komoly terhelést kapnak, a napi két edzés után másnap meccs vár rájuk. Készülünk a következő találkozóra, és tervezzük a frissítést a bajnoki rajtra.
(szeged2011.hu)

Fotó forrása: szeged2011.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB II

#Csapat nevePont
1.DVSC80
2.VASAS FC79
3.GYIRMÓT FC GYŐR78
4.PMFC64
5.FC AJKA62
6.BUDAÖRS59
7.SZOLNOKI MÁV FC57
8.SOROKSÁR SC57
9.SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA56
10.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC55
11.SZOMBATHELYI HALADÁS54
12.WKW ETO FC GYŐR46
13.BFC SIÓFOK45
14.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE44
15.DOROGI FC44
16.SZENTLŐRINC42
17.AQVITAL FC CSÁKVÁR38
18.KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC33
19.KOLORCITY KAZINCBARCIKA33
20.DEAC23