Pontrúgásokkal verte a HFC-t a Szeged-Grosics

Törökországi edzőtábora előtti utolsó edzőmérkőzését játszotta a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amelyen 3-1-re nyert a HFC ellen.

A szegedieknél új próbázó nem lépett pályára, nem úgy a vásárhelyieknél: a kapuban a Szekszárd gólvonala előtt álló Filipánics Bálint állt ezúttal, a már régebb óta tesztelt játékosok mellett ő volt az új arc a HFC-nél.

Zádori fejesével, ami egy szabadrúgás után esett, szerzett vezetést a Szeged 2011, erre a második félidő elején Szekér Dávid válaszolt, aki egy egyéni akció végén egyenlített. Felpörögtek az események, nem sokkal később egy szöglet után bólintott Farkas Márk, majd Hegedűs Martin egy pokoli nagy góllal beállította a végeredményt.

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Hódmezővásárhelyi FC 3-1 (1-0)
Szeged 2011: I. félidő: Molnár P. – Tamaskó, Causic, Papp F., Katona, Povázsai, Pászka, Molnár J., Nicorec, Kertész, Zádori. II. félidő: Szántai – Achim, Farkas M., Papp F., Zabari, Bódis, Szabó P., Hegedűs M., Balogh G., Tóth M. Edző: Goran Kopunovics.
HFC: Filipánics – Prasler, Huszár, Pataki, Mezei, Kökény, Benke, Szilágyi, Bartyik N., Szekér, Varga B. Játszott még: Szabó M., Tóth, Szántó, Darida, Gyüre, Bürgés, Szabó I., Szabó M. D.. Edző: Szűcs Róbert.
Gól: Zádori, Farkas M., Hegedűs M. ill. Szekér D.

Goran Kopunovics: – Pont kellett egy ilyen jó ellenfél, soha nem könnyű játszani egy alacsonyabb osztályú ellenfélel szemben. Elégedett vagyok, pláne a futásmennyiséggel, taktikailag pedig másképpen játszottunk, amit remélhetőleg a bajnoki mérkőzéseken is használni fogunk. Elsősorban az erőnlét a fontos, de vasárnap a taktikáé a főszerep, érzem a tüzet a játékosaimban.

Szűcs Róbert: – Tetszett a mérkőzés, küzdelemben és iramban az első félidőben felvettük a harcot, de megint pontrúgásból kerültünk hátrányba. Bár kikaptunk, a felkészülésünket jól szolgálta ez a meccs.