Rangadót bukott a Mórahalom a Kelebia ellen

Továbbra is tapad az élen álló FC Junior Sportra a Kelebia, a Mórahalom fontos meccsen veszített.

A 12. fordulóval folytatódott az MLSZ Csongrád megyei igazgatósága által rendezett Területi Futsal Bajnokság.

Az Apátfalva könnyedén verte a Pázsitot, az FC Junior Sport pedig ugyan hátrányba került a SZVSE-vel szemben, de végül nagyon magabiztos sikert aratott, Rutai Balázs pedig már a harminc gólos határt is átlépve vezeti a gólvadászok listáját. A legfordulatosabb meccset a Szent Mihály és az SZTE EHÖK SE vívta, ám az egyetemisták hiába egyenlítettek kétszer is, végül a Szent Mihály otthon tartotta a pontokat.

A rangadón a Mórahalom kikapott a Kelebiától, ezzel hat pontra leszakadt a második helyen álló együttestől – a Junior Sport pedig már kilenc egységgel előzi meg a homokhátiakat.

Eredmények, 12. forduló

Mórahalom VSE – Kelebiai KNSK 3-9 (1-3) Gól: Dobák N. (2), Varga K. ill. Amariutei S. (3), Brindza T. (3), Kátai I. (2), Torma B.
FC Junior Sport – Szegedi VSE 12-4 (5-1) Gól: Albert Cs., Rutai B. (5), Csanády P. (2), Rádi M. (3), Bullás I. ill. Balázs E. (3), Németh Z.
Szent Mihály – SZTE EHÖK SE 4-2 (2-2) Gól: Farkas F. (2), Csobán R., Olajos Cs. ill. Romfa D.
Apátfalva SC – Pázsit SE 8-1 (2-1) gól: Rakity Gy. (3), Herczeg B. (4), Sarnyai T. ill. Hegedűs Z.

A 13. forduló programja:

Január 22., hétfő 19.00 Apátfalva SC – Kelebiai KNSK. 19.30 Mórahalom VSE – FC Junior Sport. Január 24., szerda 19.00 Szegedi VSE – Szent Mihály. 21.00 SZTE EHÖK SE – Pázsit SE.