Több mint húsz gólt lőtt a Szeged 2011 két csapata Füzesgyarmaton

Az U14 és az U15 is magabiztosan nyert Békés megyében.

Idei első bajnokiján lépett pályára a Sárréti Gyöngyhalász SE vendégeként az U15-ös csapatunk. Hamar sikerült fölényünket gólra váltani, negyed óra után már 3-0-ra vezettek a fiúk – végül tizenkét alkalommal vették be a füzesgyarmati együttes kapuját Kiss Balázs fiai, ezzel megerősítették vezető helyüket a bajnokságban. – írja a szeged2011.hu.

Az U15-ös gárdára legközelebb rangadó vár jövő szombaton, hiszen március 31-én 12 órától a második helyen álló Békéscsabát fogadják Kiskundorozsmán.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 16. forduló

Sárréti Gyöngyhalász SE – Szeged 2011 0-12 (0-7)
Füzesgyarmat, vezette: Baráth János (Gyebrovszki György, Bálint Kata Tünde).
Gyöngyhalász: Szekeres S. – Kovács Z., Palotai, Katona R., Bereczki, Talpalló, Hajdú G., Jakucs Z. (Homoki Sz., 77′), Kunus A. (Csukodi D., 41′), Szekeres B., Somogyi S.
Szeged 2011: Sági – Csehó, Hochheiser (Újvári, 64′), Horváth L., Kapic (Arany, 76′), Ábrahám, Gulyás B. (Papp D., 54′), Börcsök, Sisák (Kisfaludi, 75′), Zámbó, Őrhalmi. Edző: Kiss Balázs.
Gól: Csehó (3), Horváth L., Kapic (3), Ábrahám (2), Gulyás B., Zámbó, Papp D.

Kiss Balázs: – A rengeteg edzés és edzőmérkőzés után végre nekünk is elkezdődött a bajnokság. Jó volt látni, hogy amit hétről-hétre gyakoroltunk az edzéseken, azt ilyen jól és eredményesen alkalmazzák a srácok. Van egy-két játékos, akitől többet várok, de elsőre nem volt rossz.

Magabiztos U14-es siker Füzesgyarmaton

Az őszi, csabai vereség után először lépett pályára a Szeged 2011 U14-es csapata: Vágó Mihály együttesére a füzesgyarmati Sárréti Gyöngyhalász együttese várt. – számol be róla a klub hivatalos honlapja.

A fiúk hamar eldöntötték a dolgot, hiszen a félidőben már 4-0-ra vezettek, végül ezt hattal toldották meg a második félidőben, így kiütéses, 10-0-s sikert arattak, amiből Papp Áron mesternégyessel, Molnár Ádin pedig egy mesterhármassal vette ki a részét. Ezzel az U14-es csapatunk megerősítette helyét a tabella második helyén.

A csapat legközelebb március 31-én, szombaton 10 órától a jelenleg tizedik helyen álló Békéscsabai UFC ellen lép pályára Kiskundorozsmán.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 16. forduló

Sárréti Gyöngyhalász SE – Szeged 2011 0-10 (0-4)
Füzesgyarmat, vezette: Bálint Kata Tünde (Baráth János, Gyebrovszki György).
Gyöngyhalász: Kardos L. – Szücs L. (Czinege, 67′), Mata, Mikó (Csák, 67′), Szabó L., Kiss B., Gyöngyösi (Csukodi, 67′), Lukács, Szilágyi J., Bereczki, Vadász. Edző: Bánfi Attila.
Szeged: Ásós – Heidrich, Szél, Ilyés (Bácsi, 73′), Bogdán, Dancsok, Papp Á., Rádai (Horváth Z., 58′), Tajthy (Arany, 73′), Molnár Á., Indre. Edző: Vágó Mihály.
Gól: Papp Á. (4), Molnár Á. (3), Heidrich, Tajthy, Bácsi.

Vágó Mihály: – Hatalmas versenyfutás folyik a bajnoki címért. Minden egyes győzelemnek, lőtt gólnak és kapott gól nélkül lehozott mérkőzésnek óriási szerepe van a végelszámolásnál. Ennek szellemében léptünk pályára Füzesgyarmaton is. Játékunkat végig az agresszív letámadás jellemezte, és ennek köszönhetően sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén. A megszerzett labdákból formás és hatékony támadásokat vezettünk. A tabellán negyedik helyen álló hazai csapat ellen aratott nagy arányú győzelemmel – a gólkülönbséget tekintve is – közvetlenül felzárkóztunk a rivális csapat mögé.