Újabb Ádám-gól a válogatottban, győzelem Bulgária ellen

Ádám Martin szerezte a válogatott harmadik gólját az Eb-selejtezőn.

Sima sikert aratott az Európa-bajnoki selejtezőcsoportban a magyar válogatott, amely Bulgáriát fogadta a Puskás Arénában.

A mieink az első perctől kezdve irányították a meccset, és Vécsei közeli góljával hamar megszerezték a vezetést – később Szoboszlai távoli szabadrúgás-góljával duplázták meg előnyüket. A félidő vége előtt jött Ádám Martin, aki elé egy becsúszást követően került a labda, a forráskúti támadó pedig ballal, laposan kilőtte a kapu jobb sarkát, 3-0.

Ádám Martin gólját ide kattintva tudja megtekinteni.

Ádám végül az 59. percben jött le a pályáról, de már kétgólos válogatott támadóként tehette ezt meg. A magyar csapat győzelme egy pillanatig nem forgott veszélyben, végül maradt a 3-0.

Magyarország–Bulgária 3–0 (3-0)
Labdarúgó Európa-bajnoki selejtező, G csoport, 2. forduló. Budapest, Puskás Aréna, 60 ezer néző. Vezette: Meler (török).
Magyarország: Dibusz – Lang, Orbán, Szalai A. – Bolla (Nego, 86.), Nagy Á. (Kleinheisler, 73.), Vécsei (Kalmár, 87.), Kerkez – Sallai (Csoboth, 73.), Ádám M. (Varga B., 59.), Szoboszlai. Szövetségi kapitány: Marco Rossi.
Bulgária: Naumov – Sztojanov, Antov, Galabov – Markov ( H. Petrov, a szünetben), Karabeljov (Krasztev, a szünetben), Gruev (Shopov, 85.), N. Iliev, Petkov – Deszpodov, Delev (Ruszev, a szünetben). Szövetségi kapitány: Mladen Krsztajics.
Gólszerzők: Vécsei (7.), Szoboszlai (26.), Ádám M. (40.)

(Fotó: mlsz.hu)