Újabb győzelem a St. Mihálytól

Az Astrát is legyőzték a lányok.

Idei második bajnokiján második győzelmét aratta a KÉSZ-St. Mihály Szeged, amely a Puskás Akadémia után az Astra csapatát is legyőzte.

Remekül kezdtek a lányok, hiszen a télen érkezett Trbojevics 10 perc alatt kétszer is beköszönt – igaz, nem sokkal később szépítettek az üllőiek. Ez sem törte meg a St. Mihályt, amely a félidő hajrájában visszaállította a kétgólos különbséget – végül Trbojevics mesterhármasig jutott, így vezérletévl a St. Mihály újabb három pontot szerzett – ezzel pedig már a hatodik helyre ugrott fel a tabellán.

A következő héten is hazai mérkőzés vár a szegediekre, azonban az idei legnehezebb bajnoki következik, hiszen a bajnoki harmadik MTK Budapest érkezik a Szent Gellért Fórumba.

KÉSZ-St. Mihály Szeged–Astra 4–1 (3-1)
Női labdarúgó NB I., 14. forduló. Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Kovács Fanni (Szabó L., Trapp).
KÉSZ-St. Mihály Szeged: Csontos – Kószó (Vincze, 77.), Marcea (Micic, 64.), Farkas N. (Németh Zs., 64.), Papp Sz., Nagy L. (Suták, 77.), Sajti, Knezevics, Malasevics (Tornyi, 83.), Balázs, Trbojevics. Edző: Koncz Zsolt.
Astra: Magyar – Kövy, Kós, Szakonyi (Lovász, 79.), Benkő, Vidács, Véninger, Erdész, Ebony, Tatai, Szennai (Balogh O., a szünetben). Edző: Király Bianka.
Gól: Trbojevics (3., 10., 59.), Knezevics (41.), ill. Szakonyi (12.).

(Fotó: St. Mihály)