Megye I tabella megtekintése

Ültek az ásotthalmi kontrák a SZVSE-stadionban

Távolodnak a dobogótól a Vasutasok.

Egy újabb nem várt vereséget kellett elkönyvelniük magukban az SZVSE szurkolóinak. Egyre nehezebb megérteni, hogy a képességek alapján a bajnokság legjobb játékosait felvonultató csapatunk miért csak a tabella 7. helyén áll az idény vége előtt néhány fordulóval. Talán senki nem számított arra sem, hogy otthon nem tudjuk legyőzni vagy döntetlent játszunk az Ásotthalommal és mégis… A okokra a válasz, talán a lelkekben keresendő. – írja a SZVSE Facebook-oldala.

Nagy iramú, kiegyensúlyozott meccsen Nagy Balázs, majd Baka Márk is megszerezhette volna a vezetést a SZVSE-nek, de mindketten kihagyták ziccerüket, majd mintegy negyed órával a vége előtt egy ásotthalmi kontrát Hauk Martin fejezett be – nem sokkal később pedig Varga Krisztiánra jött ki a játék egy újabb ellentámadás végén, így 2-0-ra nyerni tudott a SZVSE otthonában az Ásotthalom.

Ezzel Major László együttesének hátránya tíz pontra nőtt a harmadik Tiszaszigethez képest, a következő fordulóban pedig Szőregre látogat a SZVSE. Az Ásotthalom bravúrjának köszönhetően tovább versenyezhet a dobogóért, legközelebb pedig pénteken a Csongrádot fogadja.

Csongrád megyei I. osztály, 26. forduló

SZVSE – Ásotthalmi TE 0-2 (0-0)
Szeged, Vasutas-stadion. Vezette: Sechna Gábor (Kepka Roland, György Sándor).
SZVSE: Nagy M. – Matyelka, Csamangó, Bilics, Tanács, Baka, Király (Csanádi, 58.), Nagy B. (Vitos, 72.), Nagy Z. (Rózsa, 72.), Puskás, Hatvani. Edző: Major László.
Ásotthalom: Czirják – Andróczki, Vastag, Vonjic-Tunic (Víg, 55.), Németh, Szabadi, Hauk, Balogh, Farkas A. (Pónusz, 90.), Gyenes (Baji, 33.), Varga K. Edző: Kószó László.
Gól: Hauk (77.), Varga K. (83.)

Fotó forrása: Kispéter Zoltán

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7