Vágó Fanny úgy érzi, nem lett volna fair, ha marad a Fradinál

Nyilatkozott a szegedi klasszis a klubváltása után.

Múlt héten távozott a Ferencvárostól, vasárnap pedig már új csapata, a Szpartak Szabadka be is jelentette Vágó Fannyt. A szegedi labdarúgó az M4 Sportnak adott nyilatkozatában árult el részleteket a klubváltásról.

Behívattak és menesztettek edzőként. Játékosként számítottak rám, ezt az új edző is mondta, de senkivel szemben nem lett volna fair ha maradok játékosként. Nem akarok megint olyan hibába esni, mint a válogatottnál, hogy én leszek a hibás megint. El is búcsúztam a játékostársaktól, illetve ők is el búcsúztattak. Továbbra is korrekt a kapcsolatom a klubbal, korrekt volt a válás is. A Fradinál minimum elvárás a bajnokság és a kupa megnyerése illetve a BL-ben a továbbjutás. Egy edzőnél benne van, ha ezek nem sikerülnek, meneszthetik – nyilatkozta Vágó Fanny.

Azt is elárulta, egy évre írt alá új csapatához, és a szerződésében van egy olyan záradék, hogy télen megfelelő ajánlat esetén távozhat.

Bele szeretnék kóstolni abba a mentalitásba, ahogy ők dolgoznak, kicsit megismerni őket. Mehettem volna még Olaszországba, egy olyan csapathoz, amelyik nem tartozik az első hathoz nagyobb fizetésért és jobb körülmények közé, volt francia és török lehetőségem még, de a Szabadka mellett döntöttem – mondta a szegedi labdarúgó.