Vereséget szenvedtek a sporik Bács vármegyében

Ismét megmérkőzött egymással a két szomszédos vármegye játékvezetői csapata.

A kisteleki találkozót követően Soltvadkerten találkozott egymással Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád játékvezetői válogatottja.

Hiába kezdett jobban a csongrád-csanádi csapat, a hazaiak szerezték meg a vezetést, Döbröntey talált be, majd a félidő végén Borbás harcolt ki egy tizenegyest, amit Kiss Márkó értékesített, ezzel egalizáltak Csongrád-Csanád.

A vezetést ismét Bács-Kiskun szerezte meg, miután egy szögletet követően Mighről került a saját kapujába a labda, 2-1. A végeredményt szintén egy szöglet után állította be Bács-Kiskun, Fehérvári távoli lövésével eldöntötte a meccset, 3–1.

Csongrád-Csanád vármegye csapata:
Nagy Krisztián, Gargya Balázs, Kiss Dávid, Laukó Tamás, Kiss Márkó, Migh Tamás, Maurer János, Borbás Bottyán (C), Ördögh Márton, Barta Norbert, Kasnyik Dávid, Vereska Hunor, Halász József, Kis Máté.

Bálint Zsolt, a csapat szakvezetője ekképpen értékelt a csongradjb.hu-n: – Először is köszönjük a meghívást Bács megye csapatának. A nagy meleg és az elég rövid kispad miatt a mérkőzés végére elfáradtunk, ezt használta ki a rutinos hazai csapat, pedig az első félidőben megvoltak a helyzeteink, csak sajnos kimaradtak. Méltó partnerei voltunk a hazai csapatnak, akiknek ezúttal is gratulálok a győzelemhez. Tavasszal igyekszünk visszavágni hazai pályán.

(Fotó: Totya Fotó)