Villámtornát rendezett az Apátfalva

Az U11-es korosztályban rendezett tornán léptek pályára a fiatalok.

Nemcsak a felnőtt, hanem a gyerek futsal csapat is rendszeresen használja a nemrég megépült apátfalvi sportcsarnokot. Vasárnap villámtornát hirdetett az U11-es Apátfalva SC, amelyet az önkormányzat is támogatott. Jánosi Tamás, a hazaiak edzője elárulta, több csapatot is meghívtak a bajnokságra, azonban a Bozsik-kupa miatt a kiszomboriak, a csanádpalotaiak és szegediek tudták elfogadni a meghívást. – írja a makohirado.hu

– Akik eljöttek, nagyon lelkesek voltak. A hangulat is nagyon jó volt. Szerintem a Csanádpalota az egyik erősebb csapat, náluk volt két igazán ügyes fiú. A többiek élénkek. Itt az a lényeg, hogy mozogjanak, játszanak és ne a gép előtt üljenek. Ez nálam fontos szempont, illetve az is, hogy szófogadóak, tisztelettudóak legyenek a gyerekek – fogalmazott az edző.

A hagyományteremtő villámtornán különböző díjakat is kaptak a kis tehetségek. A gólkirályok Bárnai Dominik és Juhász Patrik lett 6-6 góllal. A fiúk a helyi csapatot erősítik. A legjobb játékos a csanádpalotai Németh Zoltán lett, míg a legjobb kapusnak az UTC-ben játszó Nagy Gellértet választották. A minibajnokságot az apátfalviak nyerték meg, a második helyezett Csanádpalota lett, a harmadik helyért járó kupát az UTC vihette haza. A nemrég alakult kiszombori csapat sem búslakodhat, ugyanis ez egy remek lehetőség volt a tanulásra. Jánosi Tamás elmondta, remélhetőleg a következő kupán több csapat tud részt venni, határon innen és túl.

Fotó forrása: makohirado.hu