Vágó Fannytól indult a női válogatott gólja Szlovákia ellen

1-1-s döntetlennel folytatta a Ciprus kupát a magyar női válogatott.

Igazságos döntetlent játszott Szlovákia ellen a magyar női labdarúgó-válogatott a Ciprus kupán: a mieink fél óra után szereztek vezetést, miután Vágó Fanny ugratta ki a jobb oldalon Csiszár Henriettát, aki középre tálalt, ahol az érkező Jakabfi Zsanett a kapus mellett laposan a hálóba lőtt.

A második félidő közepén esett szlovák gól után már nem tudott újítani a magyar válogatott, és ellenfelünk sem tudott akkora energiát mozgósítani, hogy megfordítsa az állást – döntetlennel ért véget a találkozó.

A magyar válogatott szerdán, magyar idő szerint 10 órakor a finnekkel játssza utolsó mérkőzését a tornán.

Magyarország-Szlovákia 1-1 (1-0)
Magyarország: Szőcs Réka – Tóth Alexandra (Papp Dóra 77.), Turányi Lilla, Szeitl Szilvia, Szabó Viktória – Csiszár Henrietta, Rácz Zsófia, Fenyvesi Evelin, Kocsán Petra (Zágor Bernadett 64.) – Jakabfi Zsanett, Vágó Fanni
Gólszerző: Jakabfi a 30., ill. Fischerová 62.

– Egy velünk azonos képességű, és hasonló stílusban játszó csapat ellen sikerült egy nagyon jó mérkőzést játszanunk. Az első félidőben magabiztosabbak voltunk, reménykedhettünk, hogy meglesz az első győzelmünk, de a fordulás után átvette az irányítást a szlovák csapat, több veszélyes helyzetet alakított ki, és végül igazságos döntetlen született – értékelt Markó Edina a lefújás után az mlsz.hu-nak.

Fotó forrása: mlsz.hu